Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Maximus lanceert zwart/wit bieren duo

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Maximus lanceert zwart/wit bieren duo

04 december 2020 om 11:16

Maximus Brouwerij uit Utrecht lanceert twee bieren binnen de serie Circus Maximus. Bling Bling White Stout en White Fox Schwarzbier met Passiefruit zijn de nieuwste telgen in de Circus Maximus familie.

Nieuwe Circus Maximus bieren op blik
White Fox Schwarzbier met passiefruit
Bling Bling White Stout

Nieuwe bieren

Maximus Brouwerij uit Utrecht introduceert twee nieuwe bieren tegelijk in haar Circus Maximus reeks: Bling Bling White Stout (8,7%) en White Fox Schwarzbier met Passiefruit (5,2%). Gepresenteerd als een zwart/wit duo zijn ze qua kleur & smaak geen van beide wat ze lijken. Wel zijn de blikken weer voorzien van een bijzonder ontwerp, ditmaal verbonden door ‘Hollandse folklore’.  

  -“Bling Bling White Stout” (8.7%) is een bier dat je op het verkeerde been zet en lijkt op een pale ale of IPA, maar smaakt als een donkere stout. Gebrouwen met gerst, geroosterde gerst, tarwe, cacao-nibs, koffiebonen en satijnhout. Het satijnhout geeft het bier een afdronk van kokos/vanille. Met het ontwerp geïnspireerd op een Zeeuwse meisje, raver of motormuis...  

-“White Fox Schwarzbier met Passiefruit” (5.2%) is een donker lagerbier in traditionele Duitse stijl en na-vergist op passiefruit. Met lichte koffietonen gevolgd door een friszure fruitigheid die onmiddellijk doen vergeten dat je een donker bier drinkt. Gebrouwen met Duitse Tettnang en Saphir-hop. En in het ontwerp een traditionele Volendammer Samoerai die zijn demonen probeert te verjagen. Tsja wie heeft daar geen last van...  

Twee speciaalbieren op blik in de Circus Maximus serie

Lees ook

Circus Maximus

Circus Maximus is een bijzondere bierserie op blik, waarbij bestaande bierstijlen iets extra’s in smaak, uitstraling en artwork meekrijgen. Zo werden eerder dit jaar Psycho Cyclops, New England Hopfen Weizen en Mino Souro, Sour Ale uitgebracht. De serie is geïnspireerd op Maximus’ missie om mensen samen te brengen en zichzelf te laten zijn onder het motto Stay Hungry, Stay Foolish!.  

Circus Maximus bieren op blik (33cl) zijn in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar en in het eigen proeflokaal op fust. Maximus adviseert om dit zwart/wit duo ook eens naast elkaar te drinken (met een 10% combinatie korting).  

Bij de brouwerijwinkel wordt het circusgevoel helemaal compleet met het vorige week geopende mini-pretpark waar je een vrolijke tocht maakt langs lachspiegels, aan een bier-rad-van-fortuin draait en je ‘six-pack’ kunt laten zien. 

Cookie instellingen