Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Mitra bier van de maand mei: Bronckhorster OurRIDGEinale

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Mitra bier van de maand mei: Bronckhorster OurRIDGEinale

02 mei 2019 om 14:17

Bronckhorster OurRIDGEinale is het bier van de maand mei bij Mitra! Een New England IPA met een alcoholpercentage van 6% met een romige smaak. 

Bronckhorster header
Mitra bier van de maand mei: Bronckhorster ourRIDGEinale
Bronckhorster ourRIDGEinale

Mitra bier van het jaar

Mitra bier van het jaar Net als in 2018 gaat Mitra ook dit jaar op zoek naar het Bier van het jaar. Er zijn uiteindelijk twaalf kanshebbers om deze titel te grijpen. Elke maand wordt er een bijzonder bier geselecteerd door Mitra in samenwerking met Biermagazine.

In 2018 werd Elixer Beerenburger Infused van Grutte Pier uitgeroepen tot het Bier van het Jaar.

Lees ook

Bronckhorster OurRIDGEinale

Bronckhorster OurRIDGEinale is een New England IPA dat wordt gebrouwen door Bronckhorster Brewing Company in Rha, Gelderland. Dit speciaalbier is romig en aangenaam van smaak. De afdronk van het bier is licht bitter en bevat tonen van grapefruit, mango en passievrucht. De OurRIDGEinale van Bronckhorster Brewing Company is een New England IPA. Dit speciaalbier bevat 6% alcohol en is amber van kleur. Het bier heeft een aangename bloemige geur met daarbij ook tonen van exotische vruchten.  Bronckhorster OurRIDGEinale

Bronckhorster OurRIDGEinale is het vijfde bier dat is genomineerd door Mitra en Biermagazine. Chimay Dorée van Abdij Notre-Dame de Scourmont Lowlander Poorter van Brouwerij Lowlander Beer (maart), Ons Blackie van Brouwerij van Moll (februari) en Said & Done van Brouwerij de Molen (januari) gingen Chimay Dorée voor.

Cookie instellingen