Brouwer Muifelbrouwerij Martin Ostendorf

Muifelbrouwerij binnenkort officieel geopend

De nieuwe Muifelbrouwerij zal op 16 februari 2019 officieel worden geopend. Na een succesvolle crowdfunding gaat Martin Ostendorf zijn brouwerij met nieuwe installatie in gebruik nemen.

21 januari 2019 om 14:21


12,5 jaar ontwikkeling

Na 12,5 jaar van bieren ontwikkelen, huurbrouwen, biermerken bouwen en een zeer succesvolle crowdfundingscampagne is het nu eindelijk zover. Op zaterdag 16 februari om 15:00 zal een bijzondere gast de eigen brouwketels van de Muifelbrouwerij openen.

Openingsweekend met nieuw bier

Blij met de ketels van de MuifelbrouwerijMartin Ostendorf over het openingsweekend: "Het hele weekeinde staat in het teken van ons openingsfeest. We zijn open voor het publiek op zaterdag 16 februari van 12:00 tot 21:00 uur. Zondag houden we een chill-dag waarbij we ook open zijn voor het publiek van 12:00 tot 18:00 uur.

Tijdens het openingsweekeinde presenteren we een gloednieuw, eenmalig bier: Nummer Een! Dit is het allereerste bier dat in onze installatie is gebrouwen. Natuurlijk kunnen ook al onze andere Muifelbieren geproefd en gekocht worden. Daarnaast is ook de Bergse Foodtruck Braai & Snaai aanwezig voor fantastisch eten van de BBQ."

Nieuwe installatie Muifelbrouwerij

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Reclame van Amstel Pilsener

Amstel: Hold my beer
Voor Amstel Rusland is een mooie commercial gemaakt met de titel 'Hold my Beer'. Het biermerk hernieuwt de traditionele waarden rondom mannenvriendschap.

Meer reclames van Amstel Pilsener

Laatste reacties