Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Muifelbrouwerij binnenkort officieel geopend | Oss

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Muifelbrouwerij binnenkort officieel geopend

21 januari 2019 om 14:21

De nieuwe Muifelbrouwerij zal op 16 februari 2019 officieel worden geopend. Na een succesvolle crowdfunding gaat Martin Ostendorf zijn brouwerij met nieuwe installatie in gebruik nemen.

Brouwer Muifelbrouwerij Martin Ostendorf
Brouwerij Muiffel
Muifelbrouwerij

12,5 jaar ontwikkeling

Na 12,5 jaar van bieren ontwikkelen, huurbrouwen, biermerken bouwen en een zeer succesvolle crowdfundingscampagne is het nu eindelijk zover. Op zaterdag 16 februari om 15:00 zal een bijzondere gast de eigen brouwketels van de Muifelbrouwerij openen.

Openingsweekend met nieuw bier

Blij met de ketels van de Muifelbrouwerij Martin Ostendorf over het openingsweekend: "Het hele weekeinde staat in het teken van ons openingsfeest. We zijn open voor het publiek op zaterdag 16 februari van 12:00 tot 21:00 uur. Zondag houden we een chill-dag waarbij we ook open zijn voor het publiek van 12:00 tot 18:00 uur.

Lees ook

Tijdens het openingsweekeinde presenteren we een gloednieuw, eenmalig bier: Nummer Een! Dit is het allereerste bier dat in onze installatie is gebrouwen. Natuurlijk kunnen ook al onze andere Muifelbieren geproefd en gekocht worden. Daarnaast is ook de Bergse Foodtruck Braai & Snaai aanwezig voor fantastisch eten van de BBQ."

Nieuwe installatie Muifelbrouwerij

Cookie instellingen