Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tesselaar Strandstruner: Mitra bier van de maand

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tesselaar Strandstruner: Mitra bier van de maand

07 augustus 2020 om 11:17

Tesselaar Strandstruner is in augustus 2020 gekozen als Mitra Bier van de Maand. Dit unieke tarwebier is daarmee kandidaat voor de titel Mitra bier van het jaar!

Strandstruner van Tesselaar is het bier van de maand augustus 2020 bij Mitra
Tesselaar Strandstruner logo
Tesselaar Strandstruner logo

Bier van het jaar

Mitra gaat opnieuw op zoek naar het bier van het jaar. Dit doen ze door elke maand een speciaalbier te benoemen tot bier van de maand. Mitra Drankenspeciaalzaken organiseert deze verkiezing in samenwerking met Biermagazine

Tesselaar Strandstruner tarwebier

Tesselaar Strandstruner flesje van 33cl In augustus 2020 is Tesselaar Strandstruner gekozen als bier van de maand bij Mitra. Het bier van de maand is verkrijgbaar bij alle Mitra drankenspeciaalzaken en online in de webshop.

Tesselaar Strandstruner is een uniek type Weizenbier, het is niet blond, het is niet donker, het is een ‘Koper’ kleurig Weizenbier. Het is een nieuwe stijl tarwebier met licht geroosterde gerstemout en licht geroosterde tarwemout.

Lees ook

De koperkleur van dit frisse tarwebier is passend bij de koperen ketels van de familiebrouwerij. De bierstijl Koper-Weizen is dan ook door de Tesselaar familie bedacht en ontwikkeld. De smaak is licht en fris met 5,5% Alc.vol. Een klein zoetje in de zacht bittere afdronk maakt dit speciale bier van hoge gisting heerlijk voor alle jaargetijden.

Genomineerde bieren voor bier van het jaar

Grutte Pier was in 2018 de eerste brouwerij die de titel 'Mitra bier van het jaar' in de wacht sleepte met Elixer. Het bier van het jaar 2019 werd Joey Greenhorn van Kompaan uit Den Haag. In 2020 jaar zijn de volgende bieren verkozen als bier van de maand en zij maken dus kans om de opvolger van Joey Greenhorn en Elixer te worden. 

- Januari: DAVO Migaloo
- Februari: Grutte Pier Rodulf de Viking
- Maart: G de Goudale Grand Cru
- April:  D'Olle Grieze Cluyn
- Mei: BrewDog Hazy Jane
- Juni: VandeStreek Hazy Weekend
- Juli: Jopen Heavy Cross
- Augustus: Tesselaar Strandstruner

Zou je ook graag mee willen beslissen over wat het bier van het jaar gaat worden? Geef dan nu je mening over dit speciaalbier. Bekijk alle bieraanbiedingen bij Mitra.