Happy New Beer

Happy New Beer

DatumZaterdag 5 januari 2019
15:00 - 22:00 uur
Entree€20,-
HoofdcategorieBierfestival
Happy New Beer is een nieuw Bierfestival waarbij acht brouwerijen hun assortiment laten proeven en in ieder geval één nieuw bier introduceren!


Bierfestival/Nieuwjaarsborrel in Heiloo!

Nieuw bierfestival met nieuwe bieren!

Happy New Beer is een nieuw Bierfestival annex Nieuwjaarsborrel waarbij acht (jaarlijks wisselende) brouwerijen hun assortiment laten proeven. Daarbij zullen ze in ieder geval één nieuw bier introduceren! Om 16:00 uur krijgt iedere brouwer één minuut om zijn of haar nieuwe bier te voor te stellen.

De organisatie ligt in handen van Cultuurkoepel Heiloo in samenwerking met Frans Ruiter van De Bierverbinding.

Van alle bieren die door de brouwerijen meegenomen worden maakt de organisatie een short list welke bij het festivalboekje gestoken zal worden. Bezoekers kunnen op deze lijst aankruisen welk bier zij het meest waarderen. Dit bier zal dan een jaar lang in de Cultuurkoepel verkrijgbaar zijn! Ook is het voor de bezoekers mogelijk een bestellijst van alle aanwezige bieren in te vullen. Deze worden dan na het festival thuis bezorgd.

Het festival duurt van 15:00 tot 22:00 uur en vindt plaats in de Cultuurkoepel, Kennemerstraatweg 464, Heiloo. Kaarten zijn op www.cultuurkoepelheiloo.nl verkrijgbaar voor € 20,-, inclusief een glas, festivalboekje en vijf munten.

Losse munten zijn ter plaatse voor € 2,50 te koop. Een munt is goed voor 20 cl. van bieren tot 7% alcohol of 15 cl. voor bieren van 7% of hoger. Tip: Neem je eigen borrelhapjes mee!

De brouwerijen die op de eerste editie zullen staan zijn:

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Brouwerij Dampegheest uit LimmenBrouwerij De Vis uit AlkmaarGooische Bierbrouwerij uit HilversumStichting Brouwerij Heyloo Bier uit HeilooBrouwerij Hoop uit ZaandijkBierbrouwerij De Lepelaer uit OudesluisBrouwerij de Moersleutel uit AlkmaarBrouwerij de Werf uit Enkhuizen

Locatie

Naam: Cultuurkoepel Heiloo
Adres:Kennemerstraatweg 464
Postcode:1851 NG
Plaats: Heiloo
Website:www.debierverbinding.nl
Email:frans@debierverbinding.nl
Telefoon:0628945451

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.