Winter bierfestival Middelburg 2017

Middelburg Winterbieren Festival

VanVrijdag 15 december 2017
TotZaterdag 16 december 2017
Entree€20,-
HoofdcategorieBierfestival
Op 15 en 16 december is het winter bierfestival 2017. Zo'n 10 brouwers en veel internationale craftbieren komen naar Middelburg.


Op 15 en 16 december is het winter bierfestival 2017. Zo'n 10 brouwers en veel internationale craftbieren komen naar Middelburg! De setting is sfeervol, kerst, heaters, tenten en alles overdekt in en rondom de graanbeurs op het Damplein. Ook voor de stevige trek kunt u terecht, 5 foodparticipanten, met pizza's, hamburgers er meer.

U kunt alleen terecht als u in het bezit bent van een toegangskaart. Deze kosten €20 pp inclusief 3 munten (op het festival kunt u overal en alleen met munten betalen) u krijgt ook een boekje met daarin informatie en leuke aanbiedingen.

Kaarten zijn online te koop op deze website voor 20 euro per stuk (de zaterdag is online al uitverkocht). De kaarten kunnen ook bij de Primera gehaald worden in Middelburg of bij biercafe 'de Vliegende Hollander'.

(Openings)tijden

Vrijdag15:00 - 23:00 uur
Zaterdag15:00 - 23:00 uur

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Brouwerij Boegbeeld uit 's-HertogenboschBrouwerij HillDevils uit Wouwse PlantageJopen Brouwerij uit HaarlemBrouwerij Kees uit MiddelburgBrouwerij de School uit BadhoevedorpUrban Colors Brewery uit Amstelveen

Locatie

Naam: Biercafé de Vliegende Hollander
Adres:Damplein 48
Postcode:4331 GD
Plaats: Middelburg
Website:www.winterbierfestivalmiddelburg.nl
Email:info@winterbierfestivalmiddelburg.nl

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.