Tastingfestival Meug

Tastingfestival Meug

VanVrijdag 17 februari 2017
TotZaterdag 18 februari 2017
EntreeVrijdag 17/02 €6 + Zaterdag 18/02 €15
Soort proeverij, bierfestival, beurs
Een bier, wijn en whisky proeverij die plaats vindt in de stad Antwerpen met 40 nationale en internationale standhouders waarin passie centraal staat.


Op vrijdag 17 februari en zaterdag 18 februari vindt in het Antwerpse Zuiderpershuis de tweede editie plaats van het Tastingfestival Meug voor bier, wijn en whisky plaats. Op vrijdag 17 februari kan je genieten van Meug Afterwork, en op zaterdag 18 februari vindt het Tastingfestival Meug plaats.

Meug is helemaal anders dan wat je verwacht van een proeffestival. Hier worden mensen uitgenodigd die een verhaal brengen over hun passie: bier, wijn of whisky. Je kan er niet alleen professionele brouwers, wijnmakers en distilleerders ontmoeten, maar ook echte liefhebbers die hun keuze voorstellen aan het grote publiek.

Op het evenement zijn er zowel internationale als nationale standhouders die samen meer dan 150 soorten bier, wijn en whisky komen presenteren. Naast al die mogelijkheden om te proeven kan u tijdens onze special events topfiguren leren kennen uit de drankenwereld!

Meer info vind u terug op de site. 

(Openings)tijden

Vrijdag16:00 - 22:00 uur
Zaterdag14:00 - 22:00 uur

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Beer Project Brussels uit Brussel (België)Duvel Moortgat Brouwerij uit Breendonk (België)The Musketeers uit Ursel (België)Uiltje Brewing Company uit Haarlem

Locatie

Naam: Zuiderpershuis
Adres:Waalsekaai 14
Postcode:2000
Plaats: Antwerpen, in België
Website:meug.be
Email:arne@reputations.be
Telefoon:0497193357

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.