Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Just in Baxfest 2024 | Bierfestival in Groningen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Just in Baxfest 2024

Just in Baxfest is een internationaal craftbeerfestival met meer dan 20 brouwers uit Nederland, Europa en daarbuiten. Kom naar dit event in Groningen en proef de geweldige sfeer!

Just in Baxfest Sfeerbeelden
vandeStreek bier
Baxbier logo

Bierfestival in Groningen

Dit jaar wordt Just in Baxfest gehouden bij De Suiker Events. De voormalige suikerfabriek was een van de grootste in Europa en geeft dit event eindeloos veel nieuwe mogelijkheden!

Er zullen meer dan 25 brouwerijen worden uitgenodigd. Lokale helden, goede vrienden, rijzende sterren en natuurlijk het neusje van de zalm uit heel Europa en ver daarbuiten!

De derde editie van Just in Baxfest mag dan wel groter zijn dan de vorige edities, maar dat betekent niet dat het niet net zo tof is als voorgaande jaren. Verwacht naast brouwers ook een selectie van heel erg toffe bands, foodtrucks en andere leuke dingen om te doen.

Het event is op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei. Maandag 20 mei is tweede pinksterdag, dus heb je na de zondag ook nog een dagje om wat uit te brakken.

Naast verschillende nationale brouwerijen zijn er ook mooie bieren te proeven van buitenlandse brouwerijen, zoals Arpus Brewing Co. (Letland), Sudden Death Brewing Company (Duitsland) en Funky Fluid (Polen).

(Openings)tijden

Zaterdag 18 mei van 14:00 tot 23:00 uur
Zondag 19 mei van 14:00 tot 23:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen