Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

CIRCO Track Circulair Bierbrouwen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

CIRCO Track Circulair Bierbrouwen

In 3 dagdelen samen met bedrijven uit de brouwerijketen aan de slag om circulair bier te maken.

tanks-g394d4971b_1280-1-q9cea3zcd17y6snnnsfnr171e2770jd86w0v3sjyec
Oedipus Brewing Logo
oude oedipus logo

Als bierbrouwerij heb je genoeg uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en de kosten die je maakt om het brouwproces op gang te houden: Hoe ga je zo zuinig mogelijk om met de energie die je verbruikt? Hoe zet je de reststromen, als bierbostel, zo effectief en efficiënt mogelijk in? Op welke manier gebruik je het 'waste' water? Hoe zorg je dat je minder materialen verspilt, zodat je minder geld 'verliest'?

Dit zijn de onderwerpen die worden behandeld tijdens de CIRCO Track: circulair bierbrouwen.

CIRCO helpt bedrijven in een drie-daagse training met het b(r)ouwen van een plan om circulariteit toe te passen binnen bestaande bedrijfsprocessen. Dus geen theoretisch verhaal, maar direct toepasbaar op de praktijk. Aan het eind van de training zal je dus een concreet plan in handen hebben dat op de korte termijn toepasbaar, én implementeerbaar is binnen jouw bedrijf.

Innoveren in je brouwerijsector is niet altijd even gemakkelijk. Maar wel hard nodig in deze tijd. Wil jij met jouw bierbrouwerij aan de slag om te kijken waar de kansen liggen op het gebied van circulariteit? En wil je je laten inspireren door de ideeën van andere bierbrouwerijen? Of wellicht zelfs de samenwerking met hen opzoeken? Schrijf je dan nu in voor deze CIRCO Track! Onder andere brouwerij Jopen zal meedoen aan deze Track. Ga samen aan de slag en probeer zo veel mogelijk impact te maken in de keten op het gebied van bierbrouwen. Voor meer informatie aanmelden, zie ook hier op onze website!

(Openings)tijden

Donderdag 19 oktober van 09:00 tot 13:00 uur
Donderdag 02 november van 09:00 tot 13:00 uur
Donderdag 16 november van 13:00 tot 17:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen