In 3 dagdelen samen met bedrijven uit de brouwerijketen aan de slag om circulair bier te maken.
Als bierbrouwerij heb je genoeg uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en de kosten die je maakt om het brouwproces op gang te houden: Hoe ga je zo zuinig mogelijk om met de energie die je verbruikt? Hoe zet je de reststromen, als bierbostel, zo effectief en efficiënt mogelijk in? Op welke manier gebruik je het 'waste' water? Hoe zorg je dat je minder materialen verspilt, zodat je minder geld 'verliest'?
Dit zijn de onderwerpen die worden behandeld tijdens de CIRCO Track: circulair bierbrouwen.
CIRCO helpt bedrijven in een drie-daagse training met het b(r)ouwen van een plan om circulariteit toe te passen binnen bestaande bedrijfsprocessen. Dus geen theoretisch verhaal, maar direct toepasbaar op de praktijk. Aan het eind van de training zal je dus een concreet plan in handen hebben dat op de korte termijn toepasbaar, én implementeerbaar is binnen jouw bedrijf.
Innoveren in je brouwerijsector is niet altijd even gemakkelijk. Maar wel hard nodig in deze tijd. Wil jij met jouw bierbrouwerij aan de slag om te kijken waar de kansen liggen op het gebied van circulariteit? En wil je je laten inspireren door de ideeën van andere bierbrouwerijen? Of wellicht zelfs de samenwerking met hen opzoeken? Schrijf je dan nu in voor deze CIRCO Track! Onder andere brouwerij Jopen zal meedoen aan deze Track. Ga samen aan de slag en probeer zo veel mogelijk impact te maken in de keten op het gebied van bierbrouwen. Voor meer informatie aanmelden, zie ook hier op onze website!
Donderdag 19 oktober
van
09:00
tot
13:00
uur
Donderdag 02 november
van
09:00
tot
13:00
uur
Donderdag 16 november
van
13:00
tot
17:00
uur
Categorie
Begindatum
19-10-2023
Einddatum
16-11-2023
Entree
1000 euro per bedrijf (2 personen)
Naam locatie
Noord-Holland (precieze locatie ntb)
Adres
Polarisavenue 15
Postcode
2132JX
Plaats
Provincie
Website
Zie meer brouwerijen
Zie minder brouwerijen