Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kaapse Brouwers | 3rd Anniversary Beer Festival

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kaapse Brouwers 3rd Anniversary Beer Festival

Brouwerij Kaapse Brouwers bestaat 3 jaar en dat vieren ze met een eigen bierfestival. Op 20 mei vindt het bierfestival plaats in de Fenix Food Factory.

Kaapse Brouwers bieren
Brouwerij de Molen logo
Bieren van De Molen

Op 20 mei aanstaande mag de Rotterdamse stadsbrouwerij Kaapse Brouwers drie kaarsjes uitblazen en iedereen is hierbij uitgenodigd. Ze vieren dit met ons 3rd Anniversary Beer Festival, waar je je van 12.00 uur tot 23.00 uur kunt laven aan de beste bieren van internationale brouwers die zei zelf geweldig vinden.

Internationale brouwscene

Ze hebben de oude vrienden van De Molen (NL), Laugar (Spanje), Austmann (Noorwegen), Burning Sky (UK), Labietis (Litouwen), Basqueland Brewing Project (Spanje), Magic Rock (UK), Brussels Beer Project (België) en The Kernel (UK) uitgenodigd voor het festival dus je kunt ze allemaal ontmoeten en hun bieren proeven. 
Voor de gelegenheid is er samen met Gänstaller Bräu uit Duitsland ook een speciaal bier gebrouwen: Kaapse Andie. Deze Dry Hopped Imperial Lager is uiteraard verkrijgbaar op het festival, zowel op tap als op fles!

Het eten


Het niveau van de hapjes overstijgt dat van prikkertjes leverworst ruimschoots, want in de Kaapse Kitchen staan chefs Marnix Benschop (Ivy, Biergarten, The Suicide Club) en Alex Wong met een speciaal festivalmenu. Buiten hebben de chefs van Kaapse Maria een stand waar ze hun culinaire kunsten vertonen en kun je ook Stoof Catering vinden.

De entree voor het festival is €5,00. Hiervoor krijg je een Kaaps glas dat je het hele festival kunt gebruiken om te proeven. Na afloop mag je dit uiteraard mee naar huis nemen. Het werkt met muntjes: 1 muntje is €2,00 en 1 bier is 1 muntje (pinnen is mogelijk). Met de muntjes kun je ook eten kopen bij de Kaapse Kitchen en buiten bij de standjes.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen