Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bier in 't Bos | Gratis bierfestival in Luyksgestel

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bier in 't Bos

Bierfestival midden in de bossen in het openlucht theater van Luyksgestel. Geniet van verschillende speciaalbieren en verwonder je over de prachtige natuur.

Bier in t bos event
Brouwerij Grens Geval Luyksgestel
Het Uiltje bierparadijs header

Bierfestival in Luyksgestel

Op zondag 11 september 2022 zullen de Luyksgestelse bossen weer decor zijn van één van de mooiste speciaalbierfestivals van Nederland. Verwacht weer mooie bieren en een gemoedelijke ambiance in een schitterend door de natuur gevormd decor. Naast de vele speciaal- en craftbier brouwerijen keert ook het kinderplein terug, waardoor Bier in ’t Bos bij uitstek een festival voor de hele familie is!

Dus noteer zondag 11 september in jullie agenda’s en kijk uit naar weer een mooie nieuwe editie! Zoals elk jaar worden er 10 mooie brouwerijen gepresenteerd uit binnen- en buitenland op Bier in ’t Bos. Eerder had Bier in 't Bos al gasten uit België en Duitsland maar dit jaar kijken ze nog wat verder over de grens. Basqueland Brewing uit Spaans Baskenland en Dois Corvos uit Lissabon zijn aanwezig op Bier in ’t Bos en daar wordt enorm naar uitgekeken! Voor Basqueland Brewing zal het de derde keer zijn dat ze in Nederland een festival aandoen, een mooie eer!

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl