Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Streekbierfestival Gimmert Gist | Bierfestival in Gemert

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Streekbierfestival Gimmert Gist

Gimmert Gist is een streekbierfestival in Gemert. Tijdens dit bierfestival op het Ridderplein kun je bieren proeven van 15 verschillende bierbrouwerijen.

Gimmert Gist bierfestival
Solo Beer brouwerij
bier van brouwerij het Rijkshotel

Het is de vijfde editie van het Gimmert Gist Streekbierfestival in Gemert. De entree is tien euro en dit is inclusief glas, consumptiemunt, flyer en water. De organisatie beschrijft dit bierfestival als volgt: 

"Voor de 5de keer organiseren we Streekbierenfestival Gimmert Gist op het prachtige Ridderplein met het zicht op het kasteel van Gemert. Deze keer doen er 15 brouwerijen mee en zij laten hun diverse bieren proeven. Ook aan de niet-bierdrinkers is gedacht, voor hen zijn o.a. 0.0-bieren en andere dranken verkrijgbaar. Verder is er gezorgd voor goed eten, prima live-muziek en zijn alle voorwaarden aanwezig om er gezellig festival van te maken. Zoals bij de eerdere versies verwachten wij ook nu weer rond de 1500 bezoekers. Alle terrassen rond het festivalterrein zijn open voor publiek en ook daar zijn veel soorten bier te vinden o.a. bij Gij&Ik meer dan 200 verschillende."

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen