Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rotterdam Beerfest | Bierfestival op 27 en 28 mei 2022

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rotterdam Beerfest

Rotterdam Beerfest is een leuk kleinschalig bierfestival waar bekende en kleinere Rotterdamse brouwers zullen staan. Daarnaast zijn er foodtrucks met lekker eten en treden er leuke artiesten op.

Rottrerdam Beerfest bierfestival
Alexander Bruring, Harm van Deuren en Wesley Aarse in de Stadshaven Brouwerij
Kaapse Brouwers bieren

Rotterdamse brouwerijen

De acht beste Rotterdamse brouwerijen staan te springen om jullie (eindelijk..) weer hun bekende, nieuwste en verrassendste bieren te laten proeven. Daarnaast staat de Foodtruck van Cas & Kas klaar om jullie te voorzien van heerlijke (vegan) bitterballen en patat. Ook zijn er Burgers, Pizza en Hotdogs uit de kitchen van Brewpub Reijngoud. Alle fijnproevers komen dus aan hun trekken!

Muziek en meer

Uiteraard gaan de voetjes ook van de vloer.. Local legends als Freddie Mercure, Ofnoh, Dj Dirk and Liverpunch, Danou P en Kuriosa zorgen ervoor dat er overdag gevibed en in de avond gedanst kan worden op swingende beats. Na 22:00 zal het feest zich naar binnen verplaatsen voor de afterparty. Dus heb je zin om te komen proosten en genieten samen met je familie, vrienden of collega’s tijdend het hemelvaartweekend? Bestel dan direct je tickets en meld je ook aan voor het Facebook event.

(Openings)tijden

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen