Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Hendrick's Fest | Speciaalbierfestival in Alphen a.d Rijn

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Hendrick's Fest 2022

Hendrick's Fest! Het speciaalbierfestival van Alphen aan den Rijn, georganiseerd door speciaalbiercafe Hendrick's Pub! Waarbij muziek, bier en spijs samen komen. Het idee is ontstaan vanuit Hendrick’s Pub met Daan en Thomas van KT Events.

Sfeerafbeelding van Hendricks Fest
Sfeerafbeelding van Hendricks Fest 2
Sfeerafbeelding van Hendricks Fest 1

Hendrick's Fest

Hendrick’s Fest is een kleinschalig bierfestival waarbij muziek, bier en spijs samen komen. Het idee is ontstaan vanuit Hendrick’s Pub met Daan en Thomas van KT Events.

Volgende Edities

Hendricks Fest bierfestival

De eerst volgende edities van Hendrick’s Fest zijn op zaterdag 27 augustus 2022 & zondag 28 augustus 2022. Hendrick’s Fest is dit jaar op een nieuwe locatie, namelijk in het prachtige Europapark in Kerk & Zanen. Bij aankomst volg je vanzelf de borden ENTREE. De minimum leeftijd voor Hendricks’ Fest is 18 jaar (leeftijd op de dag van het festival). Iedere bezoeker is verplicht om een geldig legitimatiebewijs bij zich te dragen en op verzoek te tonen. Beide dagen gaan de deuren van het terrein om 14:00 uur open. Op zaterdag is Hendrick’s Fest tot 23:00, op zondag is Hendrick’s Fest tot 22:00!

Betaalmethoden en extra informatie

Op het festival kan alleen met munten worden betaald. Deze munten kan je kopen via PIN of cash bij de muntenkassa’s. Ze bevinden zich direct na het betreden van het terrein. Met deze munten kun je lekker eten of verschillende biertjes halen. Voor speciale diëten en allergieën (Bijv. glutenallergie) geldt dat u zelf uw eten en/of drinken mee te nemen. Dit mag als u hiervoor een doktersverklaring kunt laten zien. Voor de rest is het niet toegestaan en wordt er een zeer gevarieerd aanbod van eten en drinken op het festival aangeboden.

Ook is Hendrick’s Fest goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Alle toegangspaden zijn geasfalteerd, het terrein zelf is een groot grasveld. Bij hevige regenval kan er op sommige plekken drassigheid ontstaan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hendrick's Fest via info@hendricksfest.nl

Aankondiging Hendrick

Tickets

Tickets voor Hendrick’s Fest koop je alleen via de website van Hendrick's Fest. Tixxy doet de volledige afhandeling van de tickets van Hendrick's Fest. tickets@hendricksfest.nl Het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internet verbinding niet altijd even stabiel is, er wordt daarom geadviseerd om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon. Beide

(Openings)tijden

Zaterdag 27 augustus van 14:00 tot 23:00 uur
Zondag 28 augustus van 14:00 tot 22:00 uur

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl