Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Brouwerij de Natte Gijt

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Brouwerij de Natte Gijt

Brouwerij de Natte Gijt is een bierbrouwerij uit Weert (Nederland) die is opgericht in 2011. Deze brouwerij heeft 3 bieren in het assortiment.

De Natte Geit
Brave Gijt
Stoute gijt

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Brouwerij de Natte Gijt


Voeg nu een bier toe van Brouwerij de Natte Gijt!

Toon meer merken

Toon minder merken

Achtergrond informatie

Ongeveer twee jaar geleden is Brouwerij de Natte Gijt geboren toen Rudy en Marc Nordhausen in de schuur aan hun zoektocht begonnen naar hun eigen perfecte bier. Proefbrouwsel op proefbrouwsel volgde waarbij ze nu na twee jaar het perfecte bier hebben gevonden, met winst van het Open Nederlands Kampioenschap Amateur Bierbrouwen 2011.

Lees ook

De broers lanceerden op 10 september 2011 Hop met de Gijt, als opening van hun nieuwe Brouwerij de Natte Gijt. De twee bierliefhebbers ontwikkelden meerdere proefbrouwsels en hebben vervolgens 750 liter van het nieuwe bier laten brouwen bij Brouwerij de 3 Horne in Kaatsheuvel. Tijdens de lancering is Hop met de Gijt ook van de tap te proeven. De presentatie vindt plaats in café Dennenoord in Weert.

Brouwerij de Natte Gijt in het nieuws

 • Beer Geeks beat ALS

  Recordaantal Nederlandse brouwers brouwt bier voor Stichting ALS

  Woensdag 18 december 2019 kwamen 80 Nederlandse brouwerijen bijeen bij brouwerij Jopen om gezamenlijk een bier te brouwen waarvan de opbrengsten naar Stichting ALS Nederland gaan.

 • Beer Geeks jubileum

  Beer Geeks brouwen voor Stichting ALS

  Naar aanleiding van zowel het 5 jarig bestaan van de Facebookgroep Beer Geeks als het behalen van 10.000 leden slaan meer dan 30 brouwerijen hun handen ineen om gezamenlijk 1 bier te brouwen waarvan alle opbrengsten naar stichting ALS gaan.

 • Bird brewery bieren header

  Bird Brewery Collab Tour

  Bird Brewery vliegt in 2018 het hele land door! Elke maand brouwt de Amsterdamse brouwerij met één van de smaakmakers in een provincie een collaboration brew: 12 maanden, 12 provincies, 12 bieren. 

Bier van Brouwerij de Natte Gijt is te drinken tijdens