Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Oldskool brewery

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Oldskool brewery

Oldskool brewery is een bierbrouwerij uit Eindhoven (Nederland) die is opgericht in 2013. Deze brouwerij heeft 3 bieren in het assortiment.

Oldskool Brewery
oldskool triple sec bier in glas
oldskool mosaïc hopfen weisse logo

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Oldskool brewery

Oldskool brewery heeft 3 bieren in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Oldskool brewery!
 • Oldskool Mosaïc Hopfen Weisse - Weizen - 8,2%

  Het bier ruikt fruitig naar tropisch fruit. Qua geur is het bier vooral hoppig. Het speciaalbier heeft een zoete smaak met een bitter eind. Een fris bier met een volle body waarmee je zeker de zomer mee door kan. 

 • Oldskool Triple Sec - Tripel - 8%

  De Oldskool Triple Sec heeft een lange, mooie, warme en zoete smaak. De fruitsmaak is goed aanwezig, maar op zo'n manier dat de tripel niet te zoet is! Je proeft goed de mandarijnen en in de nasmaak een goed bittertje.

 • Hopplukker IPA - India Pale Ale - 6,5%

  Hopplukker IPA is ongefilterd en ongepasteuriseerd en daarnaast is er gebruikgemaakt van een flink hoppige Cascade geur. Voor de ingrediënten is gebruikgemaakt van: water, gerstemout, cluster- en cascadehop en gist.

  Achtergrond informatie

  Een nieuwe brouwerij op de Nederlandse markt is Oldkool Brewery met brouwer en eigenaar Dennis Kort. Een bekende in de brouwerijwereld Hij was namelijk accountmanager bij het failliete Sint Christoffel Bier. Dennis zijn droom is al heel lang een eigen brouwerij! Hij wordt momenteel door zijn vriendin en vrienden bijgestaan om deze droom te verwezenlijken en de aanloop ziet er alvast fantastisch uit. Zijn eerste bier Hopplukker IPA was binnen een paar dagen volledig uitverkocht. Na vele kleine brouwsels thuis die moesten leiden tot perfectie wordt zijn bier in grotere volumes gebrouwen bij Brouwerij Rodenburg

  Huisstijl en biernamen

  Lees ook

  "In de huisstijl heb ik gekozen voor een asymmetrisch ontwerp. Er zijn al 150 brouwerijen met een horizontale/verticale uitstraling, dat vond ik gewoon saai worden. De namen van mijn bieren zijn gelinkt aan oude beroepen van vroeger zoals Hopplukker en Havenaer die uiteraard weer gelinkt kunnen worden aan de naam van mijn brouwerij Oldskool.

  De Toekomst
  "Thuis in de 20 liter ketel"¦ haha nee bij Brouwerij Rodenburg, Bronckhorst, dit is de locatie voor de IPA. Ik ben nu in gesprek met een andere Nederlandse brouwerij om een tweede type bier te laten maken. De batches bedragen nu 500/1000 liter per stuk, wat snel naar 2000 (of nog groter?) liter per batch moet gaan. De bieren worden in ieder geval alleen verkocht aan ondernemers die begrijpen wat ik wil bereiken en er samen met onze passie voor bier voor gaan om speciaalbier op een hoger niveau te krijgen.", aldus Dennis Kort.

  Motto

  OLDSKOOL is een huurbrouwerij en dat zullen ze ook blijven geven zij aan. Ze zijn altijd op zoek naar de beste professionele brouwers in Nederland. Het motto is: "Speciaal bier is goed, maar specialer bier is beter."

  Oldskool brewery in het nieuws