Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Zomerfestival Maximus Brouwerij aankomend weekend

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Zomerfestival Maximus Brouwerij aankomend weekend

16 juli 2019 om 16:45

Zomerfestival Maximus Brouwerij vindt komend weekend plaats in Utrecht. Tijdens het festival kun je twee dagen genieten van muziek en 50 verschillende speciaalbieren.

Bierfestival bij Brouwerij Maximus
oersoep brouwerij logo

Bierfestival

A.s. zaterdag 20 en zondag 21 juli vindt voor de 4e maal het jaarlijkse Zomerfestival van Maximus Brouwerij in Utrecht Leidsche Rijn/De Meern plaats. Dit jaar ligt de focus nog meer op het proeven van bier met circa 50 soorten van kleine en grotere brouwerijen uit binnen- en buitenland, waaronder Oldskool, Zuyd, Oersoep, Davo, De Molen, Hommeles, Two Chefs, La Trappe, De Hoorn/Cornet, Palm, Stone, Brewdog, Weihenstephaner en natuurlijk Maximus. Deze bieren, waaronder een aantal experimentele, worden op meerdere taps binnen en buiten de brouwerij getapt. Dit jaar is er voor wijnliefhebbers ook een speciale wijnbar.

Bierfestival bij Maximus

Lees ook

Muziek

Daarnaast kan iedereen van muziek genieten: op zaterdag 20 juli van 14.00-22.00 uur wisselen Crawfish Fiesta (New Orleans style), Laplander (Indie), Sonicrocket (Funkrock) en DJ GrooVinyl elkaar af, terwijl het op zondag 21 juli van 14.00-20.00 uur heerlijk chillen is met DJ GrooVinyl. Ook is er een ruime keuze aan streetfood van diverse foodtrucks. De entree is gratis.