Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De Bra­ban­de­re Kwa­re­mont | Blond Bier 6,6% alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De Brabandere Kwaremont

De Brabandere Kwaremont is een Blond met 6,6% alcohol. De Brabandere Kwaremont wordt gebrouwen door Brouwerij De Brabandere in Bavikhove.

Kwaremont Blond
Pittig Blond
Pittig Blond

Eigenschappen

De Bra­ban­de­re Kwa­re­mont is een Belgische Blond Biertje. Dit blonde bier is gebrouwen door De Brabandere heeft een alcoholpercentage van 6.6%.

De Brabandere Kwaremont kopen

Aanbiedingen en prijzen van De Brabandere Kwaremont

Actueel zijn er geen De Brabandere Kwaremont aanbiedingen. De prijs van een liter De Brabandere Kwaremont is ongeveer € 6,04.

Smaak & Omschrijving

Brabandere Kwaremont proefnotitie (Alouis Heijmans):
Mooie stabiele kraag. Licht troebel. Een wat typische geur. Ruikt naar aarde. Stevige volle smaak, waarvoor je wel de rust moet nemen om deze goed te kunnen ervaren.

Naderhand meer bitterheid door de hop. Blijft steeds zwaar van smaak. Is een niet makkelijk te nemen bult, die Kwaremont. Iedere slok wordt op een gegeven moment een pittige trap op de pedalen. 

Het bier wordt gebrouwen door De Brabandere Brouwerij (voormalig Bavik) in Bavikhove (België).

Reviews

Nog geen reviews voor De Brabandere Kwaremont. Schrijf als eerst een review.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Alouis Heijmans (gast) op 13-09-2017 om 12:27:47

Goudgeel, meer amberkleurig. Mooie witte stabiele kraag, met fijne en daartussen grotere opstijgende bellen.Een sterke hoppige en kruidige geur dringt je neus binnen. Die elementen zitten ook in de smaak. Soms ook een beetje fruitigheid. Drinkt zich niet vlot weg. Wordt waarschijnlijk veroorzaakt door de toevoeging van stevige hop. Maar toch valt het zeker niet in de categorie IPA’s. Je merkt een frisse bitterheid. De smaak blijft nog een tijdje in de mond achter. Dit bier doet zijn naam eer aan waar je de tijd voor moet nemen.Naderhand wordt het zachter maar is er nog genoeg pittigheid aanwezig. En op het laatst zelfs de nodige fruitigheid en komt de smaak van koriander naar voren. Alles bij elkaar inderdaad eigenzinnig bier.

Zie meer reacties

Zie minder reacties