Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

iKi beer | Bier op basis van groene thee

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Iki beer

Iki beer is een met 4,5% alcohol. Iki beer wordt gebrouwen door iKi Beer in 's-Hertogenbosch.

iki bier
Iki beer

Eigenschappen

Iki bier heeft als Sencha als basis, dat is een groene thee. Hierdoor zit iKi bier vol met gezonde anti-oxidanten. iKi is een fris, licht en energiek bier.

Aanbiedingen en prijzen van Iki beer

Actueel zijn er geen Iki beer aanbiedingen . De prijs van een liter Iki beer is niet bekend.

Smaak & Omschrijving

iKi is typisch een bier waarin smaak ontwikkeling centraal staat. De basisextract van iKi bier is groene thee. Sencha is een groene Japanse thee en zit vol met anti-oxidanten en brengt smaak in een typerende balans.

Yuzu is een Oosterse citrusvrucht dat niet vergelijkbaar is met andere citrusvruchten. Yuzu heeft een zachte geur en kan tegen extreme weersomstandigheden. Het frisse element van Yuzu brengt balans in de smaak van Yuzu waarin fris, licht en energiek de boventoon voeren.

iKi staat voor genieten van het leven, maar wel op een bewuste manier. iKi is een fusionbier en mixt Aziatische ingrediënten met Westers vakmanschap. Het bier wordt namelijk gebrouwen in Belgie en Nederland.

iKi bier is geen gepasteuriseerde pils, maar een ambachtelijk gebrouwen, bovengistend bier, dat doorrijpt na het bottelen. Het mooie van bovengistend bier is dat de smaak zich blijft ontwikkelen en dat de goede eigenschappen van de ingrediënten niet verloren gaan in het brouwproces, maar bewaard blijven in de fles.

De ingrediënten van iKi Bier zijn 100% organisch. Met andere woorden geen gebruik van chemische smaakversterkers en kleurstoffen. iKi is hierdoor SKAL gecertificeerd.

Iki is ook te koop in het Internationaal bierpakket.
Internationaal bierpakket

Het laatste nieuws van Iki beer

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor Iki beer.
Wat vind jij van dit bier?

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl