Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

iKi Beer | Groene thee bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

iKi Beer

iKi Beer is een biermerk afkomstig van een brouwerij in 's-Hertogenbosch . Deze brouwerij is sinds 2002 bezig met het brouwen van speciaalbier op basis van groene thee. 

iKi Beer Brouwerij
Iki Yuzu flesje
iKi Beer Ginger

Achtergrond Informatie

iKi Beer bieren worden gebrouwen door iKi Beer in 's-Hertogenbosch. Er zijn op dit moment 2 biermerken van iKi Beer bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

iKi Beer kopen

Alle iKi Beer merken

 • Iki Ginger - Ale - 5,5%

  De tweede variant van iKi Beer wordt gebrouwen met verse Secha-theebladeren en gember. iKi Ginger is een amberkleurig bier met een rijke smaak. Neem een rustig moment, geniet van de smaak en ontspan. De lichte tinteling veroorzaakt door de gember zorgt voor een verfrissende twist. Het combineert goed met vlees of ganzenlever. In India en China wordt gember vaak gebruikt bij curry's en vis. De aanwezigheid van gember in iKi is verfrissend, een interessante smaak omdat het gebruik ervan verschilt, afhankelijk van het gebied waar je woont. 

 • Iki Yuzu - Ale - 4,5%

  iKi is typisch een bier waarin smaak ontwikkeling centraal staat. De basisextract van iKi bier is groene thee. Sencha is een groene Japanse thee en zit vol met anti-oxidanten en brengt smaak in een typerende balans. Yuzu is een Oosterse citrusvrucht dat niet vergelijkbaar is met andere citrusvruchten. Yuzu heeft een zachte geur en kan tegen extreme weersomstandigheden. Het frisse element van Yuzu brengt balans in de smaak van Yuzu waarin fris, licht en energiek de boventoon voeren.

Bekijk alle biermerken.

Nieuws over iKi Beer

 • Flesjes iKi bier kunnen spontaan barsten

  Flesjes van het Aziatische bier iKi Yuzu  kunnen spontaan barsten. Het Nederlandse bedrijf uit Den Bosch welke verantwoordelijk is voor iKi bier in Nederland plaatste zaterdag een terugroepadvertentie in landelijke dagbladen.

  30 jul 2013 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.