Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kleiburg | Biermerk uit Amsterdam

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kleiburg

Kleiburg is een biermerk afkomstig afkomstig van een brouwerij in Utrecht. Deze brouwerij is sinds 2015 bezig met het brouwen van speciaalbier. Deze brouwerij maakt gebruik van oude klooster tradities voor het brouwen van bier.

Kleiburg Dubbelblond
Kleiburg Tripel IPA
Kleiburg Siciliaans wit

Achtergrond Informatie

Kleiburg bieren worden gebrouwen door Brouwerij Kleiburg in Amsterdam. Er zijn op dit moment 4 biermerken van Kleiburg bekend. Bekijk de bieren in het onderstaande overzicht.

Alle Kleiburg merken

 • Kleiburg Dubbelblond - Blond - 7,3%

  De Kleiburg Dubbelblond heeft een rijke smaak van karamel en vanille. Het gebruik van donker fruit zorgt ervoor dat de smaak aangenaam is. 

 • Kleiburg Quadrupel Poorter - Quadrupel - 10,7%

  Quadrupel Poorter van brouwerij Kleiburg heeft een droppig karakter. Dit komt door de tonen van salmiak, laurier en anijs. Dit speciaalbier is niet bitter maar soepel en heeft ook fruitige kenmerken.

 • Kleiburg Siciliaans wit - Wit - 5,5%

  Siciliaans Wit van Brouwerij Kleiburg is een doordrinkbaar witbier. Fris van smaak met een subtiele bitterheid en een zweem van lemon en sinaasappel.

 • Kleiburg Tripel IPA - India Pale Ale - 9,5%

  Tripel IPA van brouwerij Kleiburg heeft een mooi balans tussen de zoetheid van een tripel en de bitterheid van een IPA. Door een frisse en verwarmende afdronk is dit een fijn speciaalbiertje voor bij een avondje op de bank.

Bekijk alle biermerken.