Malheur 12

Malheur 12
Brouwerij Bierbrouwerij De Landtsheer
Land België
Gebrouwen sinds Onbekend
Soort Quadrupel bier
Alcohol 11,5%
Gisting Bovengisting
Kleur Roodbruin
Drink temperatuur 10-12 °Celsius
Stamwortgehalte Onbekend
Website malheur.be/...
Meer Malheur

Malheur 12 kopen

Malheur 12 is online te koop bij:

Verpakkingen van Malheur 12:

Prijzen van Malheur 12 Aanbiedingen van Malheur 12

Smaak & beschrijving

De Malheur 12 heeft een ronde en volle smaak. Veel zoetheid in de smaak, je herkent rozijnen, pruimen en ook de alcohol. Het bier is uitstekend in balans.

De Malheur 12 is, met zijn 11,5% volume alcohol en zijn diepe roodbruine kleur, een zwaargewicht in de familie van de bijzondere Malheur-bieren. Neem er rustig je tijd voor: de mooie ronde en volle smaak blijft vlot drinkbaar.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Alouis Heijmans (gast) op 16-04-2017 om 10:46:40

Donkerbruin, bijna zwart. Is op de juiste temperatuur ingeschonken. De kraag met vrolijk knisperende bellen zakt langzaam naar beneden. Hierop een mooie schuimkop. Een zoetige diepe geur door de alcohol, zonder verder accenten. Eigenlijk wat suikerachtig. De smaak doet aan koffie denken, beetje dropachtig ook. Is best wel een plezierige ervaring. De volheid van de smaak - de body - wordt zeker ook versterkt - zo niet bepaald - door het alcoholpercentage. De afdronk is best aardig, om er nog een tijdje van te genieten. Geeft ook voorzichtigjes een wat tintelend mondgevoel. Maar uiteindelijk maakt de zoetigheid zonder andere beleving de smaak toch wat simpel. Heeft eigenlijk wat weinig persoonlijkheid bij zich. Maak je zo‘n bier geef hert niet alleen macht met alcohol maar ook kracht met verrassingen om de perfecte staat te bereiken.

Reclame van Carlton Draught

Slow motion
Mannen zijn gewoon veel beter in slow motion.

Meer reclames van Carlton Draught

Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Biernet. Meer dan tienduizend bezoekers gingen je voor!