Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Malheur 12 | Quadrupel bier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Malheur 12

Malheur 12 is een Quadrupel met 11,5% alcohol. Malheur 12 wordt gebrouwen door Bierbrouwerij De Landtsheer in Buggenhout.

Malheur 12
Malheur 12 fles á 0,75 liter

Eigenschappen

Malheur 12 is een Quadrupel bier gebrouwen door Brouwerij Malheur (De Landtsheer). Dit donkerbruine, stevige bier heeft een rijke en volle smaak en 11,5% alc.

Aanbiedingen en prijzen van Malheur 12

Actueel zijn er geen Malheur 12 aanbiedingen. De prijs van een liter Malheur 12 is ongeveer .

Smaak & Omschrijving

De Malheur 12 heeft een ronde en volle smaak. Veel zoetheid in de smaak, je herkent rozijnen, pruimen en ook de alcohol. Het bier is uitstekend in balans.

De Malheur 12 is, met zijn 11,5% volume alcohol en zijn diepe roodbruine kleur, een zwaargewicht in de familie van de bijzondere Malheur-bieren. Neem er rustig je tijd voor: de mooie ronde en volle smaak blijft vlot drinkbaar.

Reviews

Nog geen reviews voor Malheur 12. Schrijf als eerst een review.

Meer merken van Malheur

  • Malheur 10 - Blond - 10%

    Het ''rozenachtig perzikarome met verwijzingen naar kruidige sinaasappel- en citroenscillen'' van de Malheur 10 brengt bierliefhebbers van over de hele wereld in vervoering.

  • Malheur 6 - Blond - 6%

    Door zijn subtiele bitterheid valt het bijzonder in de smaak bij bierkenners die een milde droge bitterheid weten te waarderen en daarnaast heeft het een lichte fruitigheid van perzik.

  • Malheur Bière Brut - Champagnebier - 11%

    Een verfijnd sprankelend bier met een pittige schuimkraag en een elegante nasmaak.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Alouis Heijmans (gast) op 16-04-2017 om 10:46:40

Donkerbruin, bijna zwart. Is op de juiste temperatuur ingeschonken. De kraag met vrolijk knisperende bellen zakt langzaam naar beneden. Hierop een mooie schuimkop. Een zoetige diepe geur door de alcohol, zonder verder accenten. Eigenlijk wat suikerachtig. De smaak doet aan koffie denken, beetje dropachtig ook. Is best wel een plezierige ervaring. De volheid van de smaak - de body - wordt zeker ook versterkt - zo niet bepaald - door het alcoholpercentage. De afdronk is best aardig, om er nog een tijdje van te genieten. Geeft ook voorzichtigjes een wat tintelend mondgevoel. Maar uiteindelijk maakt de zoetigheid zonder andere beleving de smaak toch wat simpel. Heeft eigenlijk wat weinig persoonlijkheid bij zich. Maak je zo‘n bier geef hert niet alleen macht met alcohol maar ook kracht met verrassingen om de perfecte staat te bereiken.

Zie meer reacties

Zie minder reacties