Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Sancti Adalberti Egmondse Tripel met 7,5% alcohol

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Sancti Adalberti Egmondse Tripel

Sancti Adalberti Egmondse Tripel is een Tripel met 7,5% alcohol. Sancti Adalberti Egmondse Tripel wordt gebrouwen door Brouwerij Egmond / Sancti Adalberti in Egmond aan Den Hoef.

Sancti Adalberti Egmondse Tripel
Sancti Adalberti tripel

Eigenschappen

Deze krachtige Sancti Adalberti Egmondse Tripel kleurt goudblond in het glas. De aangename smaak van mout en hop gaat over in een fijne bitterheid.

Sancti Adalberti Egmondse Tripel kopen

Aanbiedingen en prijzen van Sancti Adalberti Egmondse Tripel

Actueel zijn er geen Sancti Adalberti Egmondse Tripel aanbiedingen . De prijs van een liter Sancti Adalberti Egmondse Tripel is ongeveer €6,03.

Smaak & Omschrijving

Deze krachtige blonde tripel kleurt goudblond in het glas. De aangename smaak van mout en hop gaat over in een fijne bitterheid.

De abdijbieren van Sancti Adalberti worden ambachtelijk gebrouwen met granen van biologische teelt. Toevoeging van lindebloesem zorgt voor een eigen karakter en een heerlijke geur. De bieren zijn ongefilterd en ongepasteuriseerd en kennen een nagisting op fles. Sancti Adalberti is geënt met het water uit de bron op de Adelbertusakker in Egmond-Binnen waarvan wonderverhalen vertellen over de genezende werking. Gebrouwen in licentie met de abdij van Egmond en geworteld in het verleden van de abdij.

Reviews

Nog geen reviews voor Sancti Adalberti Egmondse Tripel. Schrijf als eerste een review over dit bier.

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties