Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Tongval: Alle bieren van Tongval

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Tongval

Tongval is een eigenzinnig bierlabel van Nederlandse bodem van en voor fijnproevers. Met keuze uit drie verschillende speciaalbieren.

Etiket Lichte Tongval
Dubbel Tongval Etiket
Zware Tongval etiket

Achtergrond Informatie

Tongval bieren worden gebrouwen door Tongval in Broek op Langedijk. Er zijn op dit moment 3 biermerken van Tongval bekend. Bekijk de bieren in onderstaande overzicht.

Tongval is een eigenzinnig bierlabel van Nederlandse bodem van en voor fijnproevers. Met keuze uit drie verschillende speciaalbieren.

Alle Tongval merken

 • Dubbele Tongval - Dubbel - 7%

  Dubbele Tongval is een kruidig dubbelbier van 7%. Bruin en rijk van smaak met een lichte zoethout/anijs toets welke de zonsondergang prachtig kleur kan geven. Een ongefilterd bier met een complex kruidig karakter, maar met een zoete afdronk. Een bier waar je bijna als vanzelf dubbeltalig van wordt!

 • Lichte Tongval - Saison - 5,4%

  Lichte Tongval is een van de drievoud gebrouwen biersoorten. Het bier smaakt fris, spannend, en ietwat kruidig. Een heerlijk Belgische Saison om van te genieten.

 • Zware Tongval - Tripel - 9%

  De koning onder de Tongval-bieren, de Zware Tongval. Het gaat hier om een serieuze amberkleurige ongefilterde tripel van 9% met een volmondig moutkarakter, eindigend met een bittere toets welke zorgt voor een goede bite en een onvergetelijke avond. Zet je schrap, want Zware Tongval drinkt als een (z)ware storm op je tong!  

Bekijk alle merken

Nieuws items

 • Tongval lanceert drie nieuwe bieren tegelijk

  Tongval lanceert drie nieuwe bieren tegelijk

  Na de lancering van de twee series de ‘Woestijnvaders’ en ‘AudioBeer’ met de gelimiteerde bieren 'darkness travels light’ en 'Mozes de Donkere’ is het tijd voor een nieuw Tongval-hoofdstuk. Vandaag lanceert Tongval drie nieuwe bieren in haar vaste Tongval-serie ‘Omne Trinum Perfectum’.

  Brouwerijen

  11 jun 2015 bij Nieuws

 • Zie alle nieuwsberichten.

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties