Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Westvleteren 8 | Brouwerij Sint Sixtus uit België

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Westvleteren 8

Westvleteren 8 is een Dubbel met 8,0% alcohol. Westvleteren 8 wordt gebrouwen door Bierbrouwerij Sint-Sixtus Trappisten in Westvleteren.

Eigenschappen

Westvleteren 8 is een trappistenbier van trappisten abdij Sint-Sixtusabdij in Westvleteren. Dit bier een een blauwe kroonkurk en net zoals alle andere Westvleteren bieren, geen etiket. 

Smaak & Omschrijving

Het bier is een dubbel bier wat bitter is met Zoete en fruitige aroma's. In de nasmaak proef je vooral een meloen achtig accent. Zeker een goed voorbeeld van een vol bier!

Westvleteren 8 is een trappistenbier van trappistenabdij Sint-Sixtusabdij in Westvketeren. Dit bier een een blauwe kroonkruk en net zoals alle andere westvleteren bieren, geen etiket. 

Het bier wordt niet verkocht in winkels. Het is alleen te verkrijgen bij de abdij zelf (ook online) in het café tegenover de abdij. 

Het laatste nieuws van Westvleteren 8

Bekijk meer nieuwsberichten.

Reviews

Nog geen reviews voor . Schrijf als eerste een review over dit bier.

Meer merken van Westvleteren

  • Westvleteren Blond - Blond - 5,8%

    Westvleteren Blond is een Trappistenbier van de trappistenabdij Sint-Sixtusabdij in Westvleteren. Met een hoppig kruidige aroma is de smaak licht en zacht met  een bittere afdronk. 

  • Westvleteren XII - Quadrupel - 10,2%

    De Westvleteren XII is een voortreffelijk trappistenbier, gul en een machtige gemoute en gekarameliseerde smaak. De smaak is overweldigend vol en zacht zoet waarbij koffie, caramel en fruit subtiel aanwezig zijn. De afdronk is moutig en de smaak bijft lang na.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties