Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Alcoholvrij bier cadeaupakket

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Alcoholvrij bier cadeaupakket

Bierpakket met zes verschillende Nederlandse alcoholvrije speciaalbieren. In dit cadeaupakket vind je prijswinnende Nederlandse bieren zonder of met heel weinig alcohol.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Alcoholvrij bierpakket
Van Moll Wanderlust
Lindeboom Kersen Radler
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Alcoholvrij, India Pale Ale, Radler, Alcoholarm

 • Extra's

  Opener

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Alcoholvrij bier cadeaupakket kopen

Bieropener biervaneigenbodem In dit pakket vind je verschillende alcoholvrije, doch zeer smaakvolle bieren. Leuk om eens verschillende bierstijlen te ontdekken, zonder dat je al te veel alcohol tot je neemt. In dit pack vind je prijswinnende speciaalbieren die een alcoholpercentage hebben van 0 - 0,5%. 

Geniet van deze heerlijke bieren op ieder moment van de dag en beleef de verhalen achter deze bieren. Of lees hier meer over de verschillen tussen alcoholvrij en alchoholarm bier! 

Over de merken in dit bierpakket

Bavaria 0.0% Wit (Bavaria)
Bavaria 0.0% Wit heeft een fruitige en zoete smaak.

Jopen Non IPA (Jopen Bier)
Jopen Nonnetje IPA is het allereerste alcoholarme bier van Jopen uit Haarlem. Deze Non IPA werd in oktober 2018 gelanceerd.  De verschillende hopsoorten die zijn toegevoegd tijdens het brouwproces van Jopen Non IPA zorgen voor tinten van tropisch fruit. Het bier is aromatisch hoppig met een mooie bitterheid.

Lindeboom Kersen Radler (Lindeboom Brouwerij)
Lindeboom kersen Radler heeft een mild-hoppige smaak en een fris-zoete toets van amarena kers. Lindeboom Radler; de ultieme natuurlijke dorstlesser.

Van Moll Wanderlust (Brouwerij Van Moll)
Wanderlust, met slechts 0,3% alcohol en de hoppen Simcoe en Citra, is geweldig te combineren met eten en doet daarin echt niet onder voor zwaar-alcoholische bieren.

Vandestreek Bock jij of Bock ik? (vandeStreek Bier)
Bock jij of Bock ik? is een alcoholaram bockbier. Mooi donker bier uitermate geschikt voor tijdens de koude herfstdagen waar je het lekker warm van krijgt en je kunt na het drinken ook rustig in je warme auto wegrijden. 

VandeStreek Playground Non-Alcoholic IPA (vandeStreek Bier)
In de Playground serie zijn de brouwers van VandeStreek op zoek naar de juiste smaak en nieuwe ingrediënten voor hun alcoholvrije bier.  Het is een uitdaging om een modern alcoholvrij bier te maken mét een dikke hopsmaak, en dat is goed gelukt al zeggen ze zelf.