Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Wanderlust | non-alcoholic I.P.A. van Van Moll brouwerij

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Van Moll Wanderlust

Van Moll Wanderlust is een Alcoholarm, India Pale Ale met 0,3% alcohol. Van Moll Wanderlust wordt gebrouwen door Brouwerij Van Moll in Eindhoven.

Van Moll Wanderlust
Van Moll Wanderlust fles
logo Van Moll Wanderlust

Eigenschappen

Van Molll’s Wanderlust: Non-Alcoholic en ook gewoon echt lekker. Wanderlust is een India Pale Ale met slechts 0,3% alcohol en de hoppen Simcoe en Citra.

Aanbiedingen en prijzen van Van Moll Wanderlust

Actueel zijn er geen Van Moll Wanderlust aanbiedingen . De prijs van een liter Van Moll Wanderlust is ongeveer .

Smaak & Omschrijving

Wanderlust, met slechts 0,3% alcohol en de hoppen Simcoe en Citra, is geweldig te combineren met eten en doet daarin echt niet onder voor zwaar-alcoholische bieren.

Wanderlust is een lichte en heldere IPA met weinig alcohol. Maar wel met een hele goede smaak, want dat was erg belangrijk. "Het nieuwe bier moest echter wel aan één eis voldoen”, zegt Jaap Hermans van Van Moll brouwerij. “Het moest wel écht lekker zijn, anders ging het feest niet door. We kunnen wel stellen dat dat ruimschoots gelukt is. Sterker nog, ik durf te zeggen dat onze Wanderlust behoort tot de lekkerste bieren in het alcoholvrije/alcoholarme segment”.

Waar je vroeger het idee had een glas uitgeperst graan te drinken, word je nu verwend met een uiterst fris bier, bomvol met smaken. Dus lekker, én ook nog eens non-alcoholic!

Reviews

Nog geen reviews voor Van Moll Wanderlust. Schrijf als eerste een review over dit bier.

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Richard S. (gast) op 06-09-2019 om 00:41:38

Afgelopen zondag (1-9-19) met mijn schoonvader tijdens een (race) fietstocht gestopt bij Brouwcafé de Molen in Bodegraven. Ik bestelde een Wanderlust non alcoholic IPA (nooit van gehoord) en wist niet wat ik proefde! Wat een zalig bier, zoveel smaak! Het meest smaakvolle alcoholvrije bier dat ik geproefd heb. Echt een geniet en proef bier. Zal het zeker gaan bestellen. Ben benieuwd naar de andere bieren van van Moll!

Zie meer reacties

Zie minder reacties