Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nederlands alcoholvrij bierpakket | Speciaalbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nederlands alcoholvrij bierpakket

Bierpakket met zes verschillende Nederlandse alcoholvrije speciaalbieren. In dit cadeaupakket vind je prijswinnende Nederlandse bieren zonder of met heel weinig alcohol.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Alcoholvrij bierpakket
Lindeboom Kersenradler
vandestreek playground alcoholarme ipa
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Lager, India Pale Ale, Biermix, Alcoholarm

 • Extra's

  Opener

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Bieropener biervaneigenbodem In dit pakket vind je verschillende alcoholvrije, doch zeer smaakvolle bieren. Leuk om eens verschillende bierstijlen te ontdekken, zonder dat je al te veel alcohol tot je neemt. In dit pack vind je prijswinnende speciaalbieren die een alcoholpercentage hebben van 0 - 0,5%. 

Geniet van deze heerlijke bieren op ieder moment van de dag en beleef de verhalen achter deze bieren. Of lees hier meer over de verschillen tussen alcoholvrij en alchoholarm bier! 

Over de merken in dit bierpakket

Budels Malty Dark 0,0% (Budelse Brouwerij B.V.)
Budels Malty Dark 0,0% is een bier met een donkere kleur. Deze kleur komt van het gebruik van speciale gerstemouten. Deze dragen ook bij aan de verrassende smaak van Budels Malty Dark 0,0%. Dit alcohol vrije bier is het proberen waard!

Jopen Non IPA (Jopen Bier)
Jopen Nonnetje IPA is het allereerste alcoholarme bier van Jopen uit Haarlem. Deze Non IPA werd in oktober 2018 gelanceerd.  De verschillende hopsoorten die zijn toegevoegd tijdens het brouwproces van Jopen Non IPA zorgen voor tinten van tropisch fruit. Het bier is aromatisch hoppig met een mooie bitterheid.

Lindeboom Kersen Radler (Lindeboom Brouwerij)
Lindeboom kersen Radler heeft een mild-hoppige smaak en een fris-zoete toets van amarena kers. Lindeboom Radler; de ultieme natuurlijke dorstlesser.

Van Moll Wanderlust (Brouwerij Van Moll)
Wanderlust, met slechts 0,3% alcohol en de hoppen Simcoe en Citra, is geweldig te combineren met eten en doet daarin echt niet onder voor zwaar-alcoholische bieren.

VandeStreek Grapefruit Non Alcoholic IPA (vandeStreek Bier)
In dit bier komen de fruitige smaken van de hop samen met grapefruit. Het pittige en verfrissende fruit past perfect bij de bitterheid van deze IPA.

VandeStreek Playground Non-Alcoholic IPA (vandeStreek Bier)
In de Playground serie zijn de brouwers van VandeStreek op zoek naar de juiste smaak en nieuwe ingrediënten voor hun alcoholvrije bier.  Het is een uitdaging om een modern alcoholvrij bier te maken mét een dikke hopsmaak, en dat is goed gelukt al zeggen ze zelf.

Cookie instellingen