Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket: 9 streekbieren Nederland

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket: 9 streekbieren Nederland

Bierpakket met 9 Nederlandse streekbieren. Het speciaalbier is gebrouwen in lokale brouwerijen uit heel Nederland. Een leuk pakket met bier om cadeau te geven!

Het pakket bestaat uit 9 flessen

Bierpakket 9 streekbieren Nederland
Oersoep Hopfather
Rokkenjager van Bax bier
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  9 flessen

 • Soorten bier

  Lentebier, India Pale Ale, Wit, Blond, Tripel

 • Extra's

  Opener

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

De speciaalbieren in dit uitgebreide bierpakket zijn niet van grote bekende merken, maar van exclusieve bieren uit kleinschalige brouwerijen. Diverse bieren zijn één of meerdere keren in de prijzen gevallen.

Naast de speciaalbieren vind je in het pakket ook een 'biervaneigenbodem' opener met magneet, een boekje met beschrijving en drinktips voor alle bieren die je in het pakket tegenkomt. 

Over de merken in dit bierpakket

Bax Rokkenjager (Bax Bier)
Rokkenjager van Bax Bier uit Groningen is een fruitig lentebiertje. Het bier bevat 6,5% alcohol en ontleend haar naam aan de befaamde rokjesdag.

Christoffel Weissen IPA (Sint Christoffel Bier BV)
St. Christoffel Weissen IPA is een koperkleurige Dunkelweissen die door middel van dry-hopping zeer aromatisch, fruitig en hoppig is. De combinatie van de hopsoorten is uniek in de wereld: Centennial (USA), Merkur (Duitsland) en Mandarina Bavaria (Duitsland). St. Christoffel Weissen IPA is een Europese IPA wat hem iets milder en zachter maakt. Een milde bitterheid van 40EBU en alcoholpercentage van 6.5% maken dat het een toegankelijk en heerlijk doordrinkbaar bier is. Kernmerken van St. Christoffel Weissen IPA Zicht kleur:"¨ Koperkleurig met een fris oranje gloed. "¨"¨ Geur:"¨ Een harsachtige geur die doet denken aan tropische vruchten zoals ananas en mandarijn."¨"¨ Smaak: "¨Een aanwezige bitterheid geeft een mooi contract met de lichtzoete fruittonen. "¨"¨ Afdronk: "¨Lichte bitterheid die eindigt met een heel schone afdronk en een fris mondgevoel. "¨"¨ St. Christoffel Weissen IPA is de ideale aanvulling bij pittige en exotische gerechten zoals curry of gegrilld vlees en vis van de bbq.

DAVO Surf Ale (DAVO Bieren)
Deze American Wheat Ale bevat explosieve aroma's van ananas en citrus. Het is Hawaï in een fles!

Kiplekker (Brouwerij de Kip)
Kiplekker is een beetje bitter bier met een citrus afdronk van Cascade hop. Het bier is een heerlijke dorstlesser en smaakt uitstekend bij vis, en hoe kan het ook anders: kip.

Koperen Kat D-AL-G (Brouwerij De Koperen Kat)
D-AL-G heeft een hele bijzondere smaak... Het bier is fris en licht ziltig en heeft een mooie pareling die zich goed manifesteert in je mond. 

Maallust De Pauper (Bierbrouwerij Maallust)
De Pauper van Brouwerij Maallust uit Veenhuizen is een smaakvol, fris bier met een subtiele, hoppige afdronk. In de geur vind je citrus en het bier is heerlijk dorstlessend met een citrustoets en koriander.

Oersoep Hopfather (Oersoep Brouwerij)
Oersoep Hopfather is een fruitig en bitter biertje. Het toevoegen van Mosaic hopbloemen net voor het bier op fles gaat, geeft Hopfather de smaak van tropisch fruit.

Vandestreek Turf 'n Surf (vandeStreek Bier)
Turf 'n Surf is een tripel waarin je de fruitige smaken van een tripel, met een vleugje turfgerookte whiskymout en een snufje zeezout proeft.

Waterland Marker Maagd (Waterland Brewery)
Marker Maagd van de Waterland Brewery heeft een kruidige, fruitige en zonnige smaak. Ook weer met een lichtzure en gistige afdronk die kort duurt, ondertussen komen de aroma's van vanille en kruidnagel naar boven.