Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket met 4 warme bieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket met 4 warme bieren

Bierpakket met 4 'warme' bieren met een wat hoger alcoholpercentage van verschillende bierbrouwerijen. In het pakket vind je onder andere IJ Zatte en La Trappe Isid’or.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Bierpakket met 4 warme bieren
Viki Geunes twee sterren chef schenkt Cornet
La Trappe Isid or
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Tripel, Amber

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket met 4 warme bieren kopen

€ 7,97

In dit bierpakket vind je 4 geniet bieren van verschillende bierbrouwerijen. In dit fraaie biercadeau vind je onder andere Zatte van Brouwerij 't IJ en La Trappe Isid’or. Dit bierpakket is het ideale geschenk voor zowel de beginnend als ervaren speciaalbierdrinker!

Over de merken in dit bierpakket

Cornet Oaked (Brouwerij de Hoorn)
Cornet is een krachtig, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Geniet van de lange afdronk met zachte bitterheid. Een bier voor ridders van de goede smaak.

Gulden Draak Classic (Bierbrouwerij Van Steenberge)
Dit zware Belgische speciaalbier heeft een zeer vol mondgevoel. In de aroma's en smaak ontdek je toetsen van chocolade, caramel en alcohol. Gulden Draak Tripel wordt omschreven al een sterke, donkere tripel met hergisting op fles. 

IJ Zatte (Brouwerij 't IJ)
Zatte is een gelauwerde goudgele tripel, fluwelig, tongstrelend, aromatisch en vol. Gemiddeld bitter, beetje fruitig, gemiddeld moutig, weinig zoet, gemiddeld kruidig, weinig zuur.

La Trappe Isid'or (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Isid'or heeft een volle en licht bittere smaak met een fruitige afdronk. Het is een amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat dan over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud.