Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierpakket met masterclass 'verschillende bierstijlen'

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierpakket met masterclass 'verschillende bierstijlen'

Met dit bierpakket met verschillende bierstijlen kun je leren over bier. Tijdens het bier drinken kun je namelijk een online masterclass volgen van biersommelier Rick Kempen.

Het pakket bestaat uit 4 blikjes en 2 flessen

Dare to drink different bierpakket
Max Kriek flesje en glas
Viki Geunes twee sterren chef schenkt Cornet
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 blikjes en 2 flessen

 • Soorten bier

  Berliner Weisse, Blond, Kriek, India Pale Ale

 • Extra's

  Online masterclass van bierambassadeur Rick Kempen

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Bierpakket met masterclass 'verschillende bierstijlen' kopen

Dit bierpakket van Dare to Drink Different bevat bieren in verschillende bierstijlen. Denk aan bierstijlen zoals: sour ale, fruitbier, blond, IPA, tripel en krachtig blond. Wat dit pakket extra bijzonder maakt is dat je tijdens het bier drinken een online les kan volgen van bierambassadeur en biersommelier Rick Kempen. 

QR Code

Rechtsboven op het bierpakket kun je een QR Code scannen via je mobiel en kun je deelenemen aan de online masterclass van Rick Kempen. Tijdens deze online masterclass leer je over hoe je het bier het best kan proeven. Je krijgt verhalen te horen over het bier en de brouwerijen. 

Over de merken in dit bierpakket

Brlo Berliner Weisse (BRLO)
Dit verfrissende, lichte bier met een subtiele zurigheid is de perfecte metgezel op een hete zomerdag.

Cornet Oaked (Brouwerij de Hoorn)
Cornet is een krachtig, blond bier van hoge gisting, met nagisting in de fles. Proef de volmondige warme smaak en unieke vanilletoets, resultaat van snippers eikenhout die toegevoegd worden tijdens het brouwen. Geniet van de lange afdronk met zachte bitterheid. Een bier voor ridders van de goede smaak.

Kriek Max (Brouwerij OMER Vander Ghinste)
Kriek Max is een zogenaamd foederbier (basis is een bier van wilde gisting en het rijpt op houten vaten). Het bier bestaat uit een combinatie van krieken en natuurlijke sappen en het basisbier. Kriek Max heeft tonen van vanille, amandel en kersen. Er komt een kriek met een uitstekende smaak en aangename geur. Het best geserveerd in zijn specifiek kelkvormige glas op een elegante voet.

Palm 8 Horse Power (Palm Belgian Craft Brewers)
Palm Horsepower is een blond bier dat verrissend en fruitig van smaak is. Naast de typische fruitigheid die komt van de gebruikte Belgische gist ontdek je in de geur en de smaak ook sinaasappel en de chinotto vrucht. 

Thornbridge Jaipur (Thornbridge Brewery)
Thornbridge Jaipur heeft een sappige pompelmoes smaak en een enigszins flauwe afdronk. Het bier heeft de geur van citrusfruit afkomstig van de hop. Jaipur heeft een alcoholpercentage van 5.9%. 

Uiltje Blond (Uiltje Brewing Company)
Het bier Uiltje Blond is fris en zacht van smaak. Het bier is ongekend fruitig en wordt op een Belgische manier gebrouwen met tropische Amerikaanse hop, zoals het Uiltje zelf zegt: 'een hip-and-happening blond en toch old-school cool'.

Cookie instellingen