Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Donker bierpakket met borrelmixen

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Donker bierpakket met borrelmixen

Bierpakket met donkere speciaalbieren uit Nederland en België en twee zakken borrelmix. Ontdek dubbel, bruin en amber bieren tijdens de borrel.

Het pakket bestaat uit 6 flessen

Donker bieren pakket met borrelmixen
De Koninck
La Trappe Dubbel
 • Verpakking

  Doos

 • inhoud

  6 flessen

 • Soorten bier

  Pale Ale, Dubbel, Ale

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Donker bierpakket met borrelmixen kopen

Dit bierpakket is gevuld met zes flesjes donker bier uit Nederland of België en twee zakken bijpassende borrelmixen. Ontdek de bierstijlen dubbel, bruin en amber door dit bierpakket aan te schaffen! Proef alle bieren zelf of deel de flesjes tijdens de vrijmibo en bespreek de verschillende donkere bieren terwijl je kunt genieten van lekkere nootjes en bites. 

Naast de zes craftbieren (waaronder twee trappistenbieren) vind je ook twee zakken borrelmix in dit borrelpakket. De borrelmixen zijn speciaal samengesteld door speciaalzaak C'est Bon Amsterdam. Een perfect pakket dus om je te verdiepen in de wat meer donkere speciaalbieren! Voor jezelf of als cadeau voor de liefhebber. 

Inhoud bierpakket

- Zes donkere speciaalbieren uit Nederland of België
- De Krokante Borrelmix 
- Crunchy Sticks Pesto

Over de merken in dit bierpakket

Bolleke De Koninck (Brouwerij De Koninck)
Deze Antwerpse klassieker valt meteen op door zijn intense mahoniekleur met een imposante en robuuste schuimkraag. Het aroma is complex met een toets van toffee, kastanje en onmiskenbare karamel. Daarnaast is het bier in geur enigszins licht gerookt, wat mooi in balans gebracht wordt door een duidelijk aanwezige fruitigheid, voornamelijk banaan, en een kruidige hoptoets afkomstig van de gebruikte nobele hopsoorten. Dit alles is ook terug te vinden in de smaak, die als aangenaam zacht ervaren wordt, met een nattigheid op de tong. Deze Special Belge is relatief bitter, maar de bitterheid blijft niet hangen en mondt uit in een volle, romige nasmaak.

Grimbergen Dubbel (Alken-Maes Brouwerij)
Grimbergen Dubbel heeft een licht zoetige smaak.

Hertog Jan Karakter (Hertog Jan Brouwerij)
Hertog Jan Karakter heeft een zoetige en licht moutige smaak.

La Trappe Dubbel (Bierbrouwerij de Koningshoeven B.V.)
La Trappe Dubbel is een Trappistenbier met een aromatisch karamelachtig karakter verder is het bier een tikkeltje zoet van smaak en heeft het een frisse afdronk,  dit ontstaat mede door het karamelmout. Een klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een vol moutige en karamelzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit.

St. Bernardus Prior 8 (Bierbrouwerij Sint Bernardus)
St.Bernard heeft een perfecte balans tussen zoet en bitter: een moutig-fruitige volle smaak, zoet en karamel met rozijnen en pruimen en een lichte kruidennoot met toetsen van kruidnagel, citrus en gekonfijte vruchten, een beetje rijpe appel en karamel.

Westmalle Dubbel (Abdij van Westmalle)
In de neus vallen de esters en fruitigheid op. Men herkent er vooral toetsen van rijpe banaan in. Daarnaast herken je toetsen van karamel en licht gebrande mout. Westmalle Dubbel heeft een fraaie crèmekleurige dikke schuimkraag. Het evenwichtige trappistenbier heeft een met zacht mondgevoel en een lange, droge afdronk.