Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kistje met Belgisch speciaalbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Kistje met Belgisch speciaalbier

Belgisch speciaalbier in een kistje om cadeau te doen. Er zitten vijf Belgische bieren in dit bierpakket in vier verschillende bierstijlen, van blond tot tripel.

Het pakket bestaat uit 5 flessen

Belgisch speciaalbier kistje
Tripel Karmeliet in glas
Palm bier logo
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  5 flessen

 • Soorten bier

  Blond, Wit, Amber, Tripel

 • Glas

  Nee

 • Personaliseren

  Nee

Kistje met Belgisch speciaalbier kopen

€ 17,00

Kistje waar vijf gerenommeerde Belgische speciaalbieren in zitten. Een fraai bierpakket om cadeau te doen aan de liefhebber van Belgische bieren. Aan het bierpakket zit ook een klein breekijzer vast waarmee je het kistje en de bieren kunt openen. Met dit biercadeau kun je een leuke proeverij houden met Belgische bieren met allemaal een eigen uniek karakter en smaakpalet.

Over de merken in dit bierpakket

Grisette Blond (Bierbrouwerij St-Feuillien)
Grisette Blond is licht van kleur en textuur en bijzonder verfrissend. Dankzij de nagisting op fles komt bij dit bier een geurpalet vrij dat uitzonderlijk rijk is voor dit type. De smaak wordt gekenmerkt door een intense bitterheid.

Namur Blanche (Bierbrouwerij Brasserie du Bocq)
* Zicht: Melkachtig, troebel, blond (colloïdale troebelheid bij koude). Hij krijgt zijn troebel uitzicht door de koude, maar dit kan verdwijnen als het bier warmer wordt of te lang koud werd bewaard. * Reuk: Fijn, fruitig, de smaakstoffen zijn duidelijk herkenbaar (koriander en bittere sinaasappel). * Smaak Smeuïg, dorstlessend maar zacht, lichtjes zurig, poederig op de tong, niet bitter.

Palm Spéciale (Palm Belgian Craft Brewers)
Palm bier heeft een zachte en zoete smaak. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. 

Tripel Karmeliet (Bierbrouwerij Bosteels)
Karmeliet Tripel heeft niet alleen een heerlijke smaak ook een heerlijke geur. Want als je ruikt aan Tripel Karmeliet dan denk je direct aan een rozentuin. De geur is aantrekkelijk door vanille en bruine suiker. Daarnaast heeft het bier veel fruitigheid van perzik en banaan. Heel licht op de achtergrond herken je wellicht iets van citrus. In de smaak overheerst in eerste instantie de hop met haar behoorlijke bitters. Dit geeft het bier kracht en pit. Neem even de tijd en de herkenbare zoete smaak die we kennen van de geur komt terug. Het wordt romig zacht en de zweem van vanille komt ook weer tevoorschijn.

Wilderen Goud (Brouwerij Wilderen)
Het Wilderen Goud bier heeft een mooie volle smaak. Het heeft fruitige tonen en de bittere nasmaak is ook zeker niet verkeerd. Een heerlijk blond bier dat zeker het proberen waard is.