Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Rochefort Trappist bierpakket met glas | Trappistenbier

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Rochefort Trappist bierpakket

Ontdek Rochefort Trappist met dit fraaie biercadeau inclusief bierglas. In het bierpakket vind je vier flesjes Rochefort Trappistenbier en de originele kelk.

Het pakket bestaat uit 4 flessen

Trappist Rochefort bierpakket met glas
Rochefort 6 Trappistenbier
Trappist Rochefort kelk gevuld met bier met daarnaast 4 flesjes Rochefort bier
 • Verpakking

  Cadeauverpakking

 • inhoud

  4 flessen

 • Soorten bier

  Dubbel, Ale, Quadrupel

 • Glas

  Ja

 • Personaliseren

  Nee

Er zijn op dit moment geen winkels bekend die dit bierpakket verkopen.

Bekijk andere bierpakketten

Dit fraaie bierpakket doet het goed voor iedere bierliefhebber, maar specifiek voor de liefhebber van Trappistenbier. Het verhaal van de bieren van Rochefort begint in 1899 in de Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy. Er wordt tot op de dag van vandaag gebrouwen onder het toezicht van de monikken.

De bieren zijn zeer gewaardeerd en in dit biercadeua vind je drie verschillende Rochefort bieren, namelijk 10, 8 (2x) en 6. Dit mooie bierpakket zal het altijd goed doen als geschikt cadeau. 

Over de merken in dit bierpakket

Rochefort 6 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
Rochefort 6 Trappist is een dubbel bier met een aroma van mout, rozijnen en karamel. Het bier bevat daarnaast aardse tonen en gistaroma's. 

Rochefort 8 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
De smaak van dit bier is lichtjes zoet met vlokjes kruiden. De alcohol en donkere fruittoetsen zijn mooi in evenwicht. Het is lichtzoet, een beetje droog en vooral toch de nodige dosis bitter in de afdronk. Het bier heeft een roodbruine kleur met een stevige crémekleurige schuimkraag die goed aan de wand van het glas blijft plakken. De geur is complex: kruidig, fruitig en zelfs een beetje bitter. Ook is er een geur van rozijnen waar te nemen. Bij het uitschenken komt ook de geur van geroosterd mout vrij.

Rochefort Trappist 10 (Abdij Notre-Dame de Saint-Rémy)
De Rochefort Trappist 10 is een krachtig bruin bier met een dieprode gloed. Het is een zeer krachtig bier met een levendig karakter. Het aroma is fruitig en moutig. De smaak van het bier is zoet-bitter. Fruitigheid, koffie, moutigheid en hoppigheid komen allemaal naar boven. Daarbij zorgt het stevige alcoholpercentage voor de nodige verwarming en samentrekking in de mond. In de nasmaak is een aantal van deze elementen te bespeuren. Het bier is een Trappistenbier en is heerlijk te combineren bij een varkenshaas of steak.

Cookie instellingen