Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

De bierwereld: de hoogtepunten van deze week!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

De bierwereld: hoogtepunten van deze week!

28 April 2018 door Redactie Biernet.nl

Deze week is er veel gebeurd in de wereld van het bier. Wij hebben de Instagram hoogtepunten rondom bier en brouwerijen voor jou op een rijtje gezet!

Bier hoogtepunten van deze week!

Of de zon nou schijnt of we de jassen weer aan mogen, het houdt brouwers niet tegen! Bekijk samen met ons de hoogtepunten die verschillende Nederlandse brouwerijen op Instagram zetten.

Brouwerij De Eeuwige Jeugd 

Vrijdag was het Koningsdag en daar wist Brouwerij De Eeuwige Jeugd wel raad mee! Hun nieuwste bier staat in het teken van de verjaardag van onze koning. Deze Fresh IPA genaamd Bloody Willem From Oranje bevat bloedsinaasappel en is nu verkrijgbaar in de horeca!

Brouwerij Frontaal

Benieuwd naar hoe bier gebrouwen wordt binnen brouwerij Frontaal? Dit is je kans! Op 11 mei neemt brouwer Roel je mee voor een kijkje achter de schermen en natuurlijk om een paar biertjes te proeven!

Gebrouwen door Vrouwen

De brouwers van Gebrouwen door Vrouwen hadden een goede tijd in de zon met hun nieuwe zeewierbier: Zonnig Zeewit

Brouwerij Emelisse

Ook dit voorjaar brengt Brouwerij Emelisse enkele specials uit, in dit geval zelfs twee tegelijk! Met trots stellen wij je voor aan de Emelisse New England IPA. Deze heerlijke zomerspecial met ongeveer 5,5% is een, wat wij noemen, vloeibaar fruitsap, met een klein bittertje wat doet denken aan de originele IPA. Daarnaast brengen wij ook de Imperial Cerveza Bandiet uit. Fris en zomers bier, barrel aged op Tres Hombres vaten. Met zijn 8,5% is deze ook een stuk steviger en brengt dit ook een vollere smaak met zich mee. De Imperial Cerveza Bandiet is gebrouwen samen met Brouwerij Troost, extra speciaal dus! Nieuwsgierig? Vraag jouw speciaalzaak/slijterij om deze specials te pre-orderen! . . . #emelisse #brewery #summer #beer #bier #summerbeer #neipa #cerveza #imperialcerveza #biere #newengland #newenglandipa #craftbeer #dutchbeer #speciaalbier #specialbeer

Een bericht gedeeld door Brouwerij Emelisse (@emelissebeer) op

Lees ook

De specials van Brouwerij Emelisse zijn er weer. Voor dit voorjaar heeft de brouwerij twee nieuwe bieren: de Emelisse New England IPA van 5,5% en de Imperial Cerveza Bandiet van 8,5%.

Oersoep brouwerij

De brouwers van de Oersoep Brouwerij hebben de zomer al in hun bol! Deze week hebben ze hun vernieuwde zomerbier gebrouwen! 

Brouwerij Kleiburg

Brouwerij Kleiburg heeft bekendgemaakt dat hun Tafel Ale nu ook op fles wordt verkocht.

Brouwerij Stijl

Is er bij iemand die je kent een kleintje geboren? Voor deze gelegenheid heeft Brouwerij Stijl een geboortebier uitgebracht! Dit bier is vanaf mei in de winkel verkrijgbaar.

Grutte Bier Brouwerij

Felicitaties aan de brouwers van de Grutte Pier Brouwerij! Zij zijn provinciewinnaar geworden in de Beerwulf Brouwerij Verkiezing 2018 en zullen nu strijden tegen de brouwerijen uit de rest van Nederland. 

Leuk blog over bier? Deel hem nu!

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl