Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Biernet vernieuwd!

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Biernet vernieuwd!

31 januari 2014 om 15:35

Het is je vast al opgevallen... Biernet is helemaal vernieuwd! Met een nieuw, fris en simpel design kun je de site nu nog makkelijker en overzichtelijker gebruiken.

En de site is ook goed op je mobiel en tablet te bekijken!

Nieuwe biernet

Wat is er veranderd?

Een heel nieuw design!

Als je een vaste bezoeker bent van Biernet is het je vast al opgevallen. Biernet.nl ziet er heel anders uit! De site is vereenvoudigd: een fris en simpel design en een groter lettertype. Hierdoor is de site overzichtelijker en prettig in gebruik.

 

Speciale versie voor mobiel en tablet

Ook aan de bezoekers die Biernet op hun mobiel of tablet bekijken hebben we gedacht: hiervoor is er een speciale versie gemaakt. Het design past zich automatisch aan aan je tablet, laptop, desktop of mobiele telefoon. Handig als je in de kroeg staat en snel even wat informatie over een biermerk wilt opzoeken! En thuis op de bank surf je met gemak over de site op je tablet.

Bloggen over bier op Biernet

Een nieuw onderdeel van Biernet is het bier blog. Met dit blog wil Biernet bierliefhebbers de kans geven om hun liefde voor bier te delen. Vind jij het leuk om je passie voor bier te delen met anderen en zo nu dan iets te schrijven? Meld je dan aan als Bierblogger.

Lees ook

Het eerste blog is geschreven door Frans Fillius, een hobbybrouwer uit Leeuwarden. Hij schrijft over de droom van iedere man!

Bier aanbiedingen verbeterd

Een van de populairste pagina's op Biernet zijn de bieraanbiedingen. Deze pagina heeft een nieuwe lay-out met grotere afbeeldingen. De filter opties voor de bier aanbiedingen zijn ook verbeterd. Zo kun je in één oogopslag zien waar je favoriete biermerk in de aanbieding is!

Menu overzichtelijker

Het nieuwe menu bevat minder opties en is uitklapbaar als je er met je muis overheen gaat. Je kunt nu ook direct vanuit het menu zoeken op biermerken en brouwerijen. Ook op je mobiel kun je nu makkelijk en snel overal naartoe navigeren!

Wat vind jij van onze nieuwe site?

Wij zijn erg blij met onze nieuwe website. Jij ook? We horen graag feedback, bugs en verbeterpunten van je. Laat hieronder een reactie achter of neem even contact op via de contact pagina.

Cheers!

Cookie instellingen