Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Black Sabbath | Brabants Lekkerste Bier | Bliksem

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Black Sabbath is Brabants Lekkerste Bier 2018

10 september 2018 om 14:22

Black Sabbath van Brouwerij Bliksem uit Breda is verkozen tot Brabants Lekkerste Bier 2018. Deze pikzwarte Quadrupel heeft een alcoholpercentage van 10% en bevat tonen van karamel, koffie en donkere mout.

Black Sabbath van Brouwerij Bliksem verkozen tot Beste bier van Brabant 2018
Brouwerij Bliksem logo
BRACK van Brouwerij Bliksem

Brabants Lekkerste Bier

Black Sabbath logoEr deden dit jaar 47 bieren mee aan de verkiezing van het 'Beste bier van Brabant'. De verkiezing werd voor de vierde keer georganiseerd door het Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN de Stem en Museumbrouwerij de Roos uit Hilvarenbeek.

Black Sabbath van Brouwerij Bliksem uit Breda werd verkozen tot Beste bier van Brabant 2018. Black Sabbath is met de uitverkiezing de opvolger van Wittekop van Brouwerij Belgica.

Lees ook

Top 3

Het Traais Tripeltje van Puzzelaer en First Summer van Baros Bier maakten de Top 3 compleet. Met 10 procent alcohol was Black Sabbath de zwaarste van de drie genomineerde bieren. De jury vond de quadrupel van Brouwerij Bliksem het ultieme 'genietbier'. Dit Quadrupel bier is pikzwart, complex, onheilspellend, maar toch lekker drinkbaar.  Eerder dit jaar viel Black Sabbath ook al in de prijzen tijden de Dutch Beer Challenge.