Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Joey Greenhorn is bier van de maand bij Mitra | Kompaan

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Joey Greenhorn is bier van de maand bij Mitra

06 juni 2019 om 09:43

De IPA 'Joey Greenhorn' van Brouwerij Kompaan uit Den Haag is het bier van de maand juni bij Mitra. Dit speciaalbier bevat 6% alcohol en je ruikt en proeft tonen van tropisch fruit.

Kompaan Joey Greenhorn is bier van de maand bij Mitra
Kompaan bier header
Logo van Kompaan Joey Greenhorn

Mitra bier van het jaar

Mitra bier van het jaar Net als in 2018 gaat Mitra ook dit jaar op zoek naar het Bier van het jaar. Er zijn uiteindelijk twaalf kanshebbers om deze titel te grijpen. Elke maand wordt er een bijzonder bier geselecteerd door Mitra in samenwerking met Biermagazine.

In 2018 werd Elixer Beerenburger Infused van Grutte Pier uitgeroepen tot het Bier van het Jaar.

Kompaan Joey Greenhorn

Lees ook

Joey Greenhorn is een speciaalbier dat word gebrouwen door Brouwerij Kompaan in Den Haag. Deze India Pale Ale heeft een alcoholpercentage van 6% en je proeft de tropische vruchten in het speciaalbier terug. Deze IPA bevat tonen van verschillende vruchten zoals grapefruit en mango. Daarnaast heeft het bier ook een bittere kant die je mag verwachten bij een IPA. 

Kompaan Joey Greenhorn is het zesde bier van 2019 dat is genomineerd door Mitra en Biermagazine. Je kunt het bier gaan proeven en je reactie achterlaten op de website van Mitra om jouw mening over deze IPA te geven. Het best beoordeelde bier wordt begin volgend jaar uitgeroepen tot het 'Mitra bier van het jaar 2019'. 

OurRIDGEinale van Bronckhorster (mei), Chimay Dorée van Abdij Notre-Dame de Scourmont (april), Lowlander Poorter van Lowlander Beer (maart), Ons Blackie van Brouwerij van Moll (februari) en Said & Done van Brouwerij de Molen (januari) gingen Joey Greenhorn voor.

Joey Greenhorn IPA is het bier van de maand

Cookie instellingen