Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Kordaat 0.0 | Lidl lanceert alcoholvrij Kordaat pils

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Lidl lanceert alcoholvrij Kordaat pils

31 juli 2019 om 16:58

Lidl lanceert op korte termijn hun alcoholvrije huispils: Kordaat 0.0. Het bier moet uiterlijk medio augustus in de Lidl filialen verkrijgbaar zijn.

Alchoholvrij Kordaat pils
Kordaat 0.0 logo
Kordaat 0.0

Lees ook

Kordaat pils

De lancering van Kordaat in oktober 2018 bleef zeker niet onopgemerkt. Verschillende partijen protesteerden tegen de naam van het nieuwe huisbier van Lidl. Een van de bedrijven die niet blij was met het nieuwe Lidl bier was Grolsch, zij bezitten namelijk het biermerk Kornuit en stapten naar de rechter. Grolsch werd in het ongelijk gesteld door de rechter, maar zij gingen tegen de uitspraak in beroep. De uitspraak in het hoger beroep wordt dit najaar verwacht. Opvallend is dat Kordaat 0.0 z'n half jaar na Kornuit 0.0% van Grolsch wordt gelanceerd door Lidl.

Kordaat 0.0

De alcoholvrije variant van het Lidl bier wordt zeer binnenkort verwacht onder de naam Kordaat 0.0. Het alcoholvrije schap bij Lidl was vanwege verwachte komst van Kordaat 0.0 erg leeg. Veel Lidl shoppers waren bijvoorbeeld teleurgesteld dat Wierquer 0.0 uit het schap is verdwenen. We zijn benieuwd of het alcoholvrije Kordaat pils dit gemis kan opvangen. 

Cookie instellingen