Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuw Anker bier: Gouden Carolus UL.T.R.A.

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuw Anker bier: Gouden Carolus UL.T.R.A.

08 juni 2018 om 09:45

Brouwerij Het Anker lanceert Gouden Carolus UL.T.R.A, een session bier met 3,7% alcohol. Het Anker speelt met dit bier in op de laag-alcoholische bier trend. 

Het Anker lanceert nieuw bier: Gouden Carolus UL.T.R.A
Gouden Carolus UL.T.R.A logo
Het Anker Mechelen

Gouden Carolus UL.T.R.A.

Gouden Carolus UL.T.R.A Gouden Carolus UL.T.R.A. is een zogenaamd session bier met dezelfde rijke smaak die je gewend bent van brouwerij Het Anker: een subtiele fruitige en bittere smaak met een licht zuurtje. UL.T.R.A. staat voor Ultimate Taste, Reduced Alcohol.

Het bier bevat maar 3,7% alcohol en past daarmee in de huidige trend van bewust genieten. Uit het Nationaal Bieronderzoek bleek dat de consumptie van laag-alcoholische en speciaalbieren flink is gestegen. Gouden Carolus UL.T.R.A is het eerste session bier van de brouwerij uit Mechelen.

Lees ook

Brouwerij het Anker

Het Anker is een stadsbrouwerij gelegen aan de rand van het Mechels begijnhof. Bekende bieren van brouwerij het Anker zijn: Gouden Carolus (Triple, Ambrio, Christmas, Easter beer), Anker herfstbok (en lentebok), Maneblusser (wit en lentebok) en de Cuvée van de Keizer (rood en blauw). 

Het bekendste bier van de brouwerij is de Gouden Carolus Classic, een dubbel bier met 8,5% alcohol. Dit bier werd in 2010 uitgeroepen tot "World’s Best Dark Ale".