Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gouden Carolus Christmas

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gouden Carolus Christmas

Gouden Carolus Christmas is een Winter met 10,5% alcohol. Gouden Carolus Christmas wordt gebrouwen door Brouwerij het Anker in Mechelen (België).

Gouden Carolus Christmas flesje
Gouden Carolus fles á 0,33 liter
Gouden Carolus Christmas logo

Eigenschappen

De Gouden Carolus Christmas is een goed bier wat is gebrouwen door Het Anker uit Belgie.

Gouden Carolus Christmas online bestellen

   • Fles á 0,75 liter
    Vanaf €5.99

    €5,99 per fles
    €7,99 per liter

  Aanbiedingen en prijzen van Gouden Carolus Christmas

  Actueel zijn er 2 Gouden Carolus Christmas aanbiedingen. De prijs van een liter Gouden Carolus Christmas is niet bekend.

  Smaak & Omschrijving

  Het toevoegen van 6 uitzonderlijke kruiden en het gebruik van 3 soorten hop maken van dit kerstbier een klasse apart, een bier van wereldniveau.

  Meer dan 35 jaar lang hebben we het kerstbier moeten missen, maar in 2002 werd de traditie in ere hersteld en brouwen we opnieuw de Gouden Carolus Christmas. Het bier typeert zich als een sterk en karaktervol donkerbruin bier. Dit bier wordt reeds in augustus gebrouwen en rust daarna enkele maanden om tot een optimaal smaak evenwicht te komen.

  Producten van Gouden Carolus Christmas

  Reviews

  Nog geen reviews voor Gouden Carolus Christmas.
  Wat vind jij van dit bier?

  Meer merken van Gouden Carolus

  • Gouden Carolus Ambrio - Amber - 8%

   Het recept stamt uit de 14e eeuw. Nu is het iets zwaarder en wat meer gehopt. Het evenwicht tussen de verschillende moutsoorten, de fijne hoppen en typische kruidige aroma’s combineert de volmondigheid van bruine bieren met de frisheid van blonde bieren. Deze frisse doordrinker mag lekker koel geschonken worden. En met veel brio geledigd worden.

  • Gouden Carolus Classic - Dubbel - 8,5%

   De aromatische mouten en de hoge gisting verenigen de warmte van wijn en frisheid van bier.

  • Gouden Carolus Hopsinjoor - Blond - 8%

   Het is een overwegend zacht bier met bittere afdronk

  • Gouden Carolus Imperial Blond - Blond - 10%

   Zijn goudblonde kleur, het hoge alcoholgehalte en de volle fruitige smaak zal iedere bierproever bekoren. Het bevat meerdere soorten mout en tijdens het brouwen worden 3 kruiden toegevoegd. Dit aangenaam goudblonde bier wordt gekozen voor wie houdt van een zwaarder, ietwat kruidig en verfrissend bier.

  • Gouden Carolus Imperial Dark - Dubbel - 11%

   Dit uitzonderlijke bier is een speciale versie van de Gouden Carolus Classic met een verrijkt smakenpallet en aangevuld met mysterieuze aroma’s. Met haar 11% alc.vol. en gecarameliseerde mouten verenigt “Gouden Carolus Imperial Dark” de ronde warmte van wijn met de frivole frisheid van bier. 

  • Gouden Carolus Tripel - Tripel - 9%

   Uitsluitend gebrouwen met de beste bleke mout heeft dit bier, samen met de kruiden die tijdens het kookproces worden toegevoegd, een zeer apart karakter en een volmondige smaak die dorstlessend is dankzij het evenwichtig hoppen.  Wie houdt van de zuivere, keurige smaak van dit zwaarder, ietwat kruidig en doch verfrissend goudblonde bier, schenkt het zachtjes in één beweging uit.

  Zie minder merken

  Bekijk alle biermerken

  Reactie plaatsen

  Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

  Zie meer reacties

  Zie minder reacties