Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Gouden Carolus Easter

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Gouden Carolus Easter

Gouden Carolus Easter is een Ale met 10,5% alcohol. Gouden Carolus Easter werd gebrouwen door Brouwerij het Anker in Mechelen.

easter

Eigenschappen

Gouden Carolus Easter was een lentebier van Brouwerij het Anker uit Mechelen. Dit paasbier werd geschonken in het voorjaar en natuurlijk tijdens Pasen.

Smaak & Omschrijving

Gouden Carolus Easter werd in 2013 uit het assortiment van Brouwerij het Anker genomen. 

De robijnrode kleur, het hoge alcoholgehalte (10%) en de volle en evenwichtige smaak maken dit bier tot een bron van vitaliteit en kracht die de veeleisende bierproever zal bekoren.

Dit zwaar donker bier wordt elk jaar rond de paasperiode gebrouwen om de lente in te luiden. 

Reviews

Nog geen reviews voor Gouden Carolus Easter. Schrijf als eerst een review.

Meer merken van Gouden Carolus

 • Gouden Carolus Ambrio - Amber - 8%

  Het recept stamt uit de 14e eeuw. Nu is het iets zwaarder en wat meer gehopt. Het evenwicht tussen de verschillende moutsoorten, de fijne hoppen en typische kruidige aroma’s combineert de volmondigheid van bruine bieren met de frisheid van blonde bieren. Deze frisse doordrinker mag lekker koel geschonken worden. En met veel brio geledigd worden.

 • Gouden Carolus Christmas - Winter - 10,5%

  Het toevoegen van 6 uitzonderlijke kruiden en het gebruik van 3 soorten hop maken van dit kerstbier een klasse apart, een bier van wereldniveau.

 • Gouden Carolus Classic - Dubbel - 8,5%

  De aromatische mouten en de hoge gisting verenigen de warmte van wijn en frisheid van bier.

 • Gouden Carolus Hopsinjoor - Blond - 8%

  Het is een overwegend zacht bier met bittere afdronk

 • Gouden Carolus Imperial Blond - Blond - 10%

  Zijn goudblonde kleur, het hoge alcoholgehalte en de volle fruitige smaak zal iedere bierproever bekoren. Het bevat meerdere soorten mout en tijdens het brouwen worden 3 kruiden toegevoegd. Dit aangenaam goudblonde bier wordt gekozen voor wie houdt van een zwaarder, ietwat kruidig en verfrissend bier.

 • Gouden Carolus Imperial Dark - Dubbel - 11%

  Dit uitzonderlijke bier is een speciale versie van de Gouden Carolus Classic met een verrijkt smakenpallet en aangevuld met mysterieuze aroma’s. Met haar 11% alc.vol. en gecarameliseerde mouten verenigt “Gouden Carolus Imperial Dark” de ronde warmte van wijn met de frivole frisheid van bier. 

 • Gouden Carolus Tripel - Tripel - 9%

  Uitsluitend gebrouwen met de beste bleke mout heeft dit bier, samen met de kruiden die tijdens het kookproces worden toegevoegd, een zeer apart karakter en een volmondige smaak die dorstlessend is dankzij het evenwichtig hoppen.  Wie houdt van de zuivere, keurige smaak van dit zwaarder, ietwat kruidig en doch verfrissend goudblonde bier, schenkt het zachtjes in één beweging uit.

Zie minder merken

Bekijk alle biermerken

1 reactie

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Jaap Hoek (gast) op 20-03-2018 om 15:07:45

Is de Gouden Carolus Easter nog ergens te koop?

Zie meer reacties

Zie minder reacties