Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Nieuwe bieren voor The SUB: Amstel en Gösser

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Nieuwe bieren voor The SUB: Amstel en Gösser

14 juni 2018 om 14:25

Er zijn twee biermerken bijgekomen die je thuis kunt tappen met de Heineken SUB. Voor de thuistap zijn nu ook torps met Amstel en Gösser verkrijgbaar. 

Amstel en Gösser torps

Bieren voor The SUB

Er zijn twee bieren bijgekomen die je nu ook thuis kunt tappen met de Heineken SUB. Amstel en het Oostenrijkse Gösser zijn nu ook per Torp te koop. 

Amstel

Amstel pilsener wordt al sinds 1870 gebrouwen. Het is een helder goudgeel bier met een volle, toegankelijke smaak en een stevige schuimkraag. Het is het perfecte bier om met je vrienden te delen. 

Amstel bier vaasje

Gösser bier

Gösser Zwickl is een Oostenrijks bier gebrouwen door Brauerei Göss. Dit bier wordt gebrouwen met vier verschillende soorten mout. Het heeft een verfijnde smaak door delicate Celeja-aromahop. Gösser Zwickl is zeer fruitig, ongefilterd en van nature troebel. Een diep goudkleurig bier met een extra zachte smaak. 

Gösser proost

Lees ook

Benieuwd naar alle andere bieren die je voor deze thuistap aan kunt schaffen? Neem een kijkje op de website van Beerwulf waar The SUB online wordt verkocht. Voorbeelden van merken die je thuis kunt tappen zijn Heineken, Affligem Blond, Wieckse Witte of Jopen Mooie Nel.

Heineken SUB

The Heineken SUB is voor iedereen die van een vers getapt biertje houdt. Je haalde getapt bier nog nooit zo goedkoop in huis als met de huidige vaderdag actie. Je krijgt nu namelijk meer dan €100,- korting op The SUB. Vanaf €59,- heb je al een eigen tap in jouw huis of in dat van je vader en kun je beginnen met lekker bier te tappen. 

Korting op de Heineken SUB