Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival MarktHopper 2019 | Festival in Helmond

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival MarktHopper 2019

Het kleinschalige speciaalbier evenement in Helmond Brandevoort wordt voor de tweede keer georganiseerd. Er zullen zes microbrouwers aanwezig zijn in Helmond met heerlijke brouwsels.

Markthopper bierfestival in Helmond
Brouwerij Huflo
Laarbeek header

Markthopper Brandevoort 2019

Speciaalbiermarkt in Helmond 

Op 2 November verovert Markthopper voor de 2e keer de markthal van Brandevoort. De schitterende Victoriaanse markthal gaan we weer omtoveren tot een sfeervol walhalla voor de liefhebbers van speciaalbier!

Na het succes van vorig jaar kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven! Dus kom weer lekker proeven van alle lekkere bieren die we weer voor je klaar hebben staan. Regionale (micro) brouwers laten graag hun mooiste brouwsels proeven en kunnen hier vol passie alles over vertellen. Hier ga je de pareltjes ontdekken die je in de supermarkt niet snel zult vinden!

De prachtige gietijzeren markthal zorgt naast een hoop sfeer, ook lekker voor beschutting als het weer niet mee zit. En als het écht koud is, doen we gewoon de zeilen naar beneden en zetten we de heaters op standje sauna! Ben je nog niet genoeg opgewarmd? Genoeg Good Mood Food om ‘je bodem’ op peil te houden voor de volgende proefronde. Daarbij is het al erg lastig om stil te staan als DJ Frogson weer achter de knoppen staat te dansen. Dat wordt weer gegarandeerd een feest voor alle zintuigen!

WAT!? je lust geen bier? Geen paniek.. Kom je toch een lekker glas wijn drinken! Ook is er volop frisdrank voor de BoB! Heb je geen BoB? Ook geen probleem, want op steenworp afstand stopt trein en bus op station Brandevoort!

 De Biermarkt is vrij toegankelijk voor iedereen te bezoeken. Let wel, om van de speciaalbieren te proeven moet je in het bezit zijn van een proefglas. Een proefglas kun je bemachtigen door online een kaartje te bestellen op www.markthopper.nl.

Online kaartjes kosten €10,75 inclusief fee (proefglas en 2 munten) Aan de kassa kost een kaartje € 12,50 (OP=OP) dus Hop Hop Hop naar de Webshop om verzekerd te zijn van een glas!

Wil je niets missen? volg ons dan op Facebook!

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen