Hoevens Bierfestival

Hoevens Bierfestival

DatumZaterdag 3 augustus 2019
14:00 - 23:00 uur
Entree€12,50
HoofdcategorieBierfestival
Subcategorie bierfestival, proeverij
Na een succesvolle editie 2018 is het Hoevens Bierfestival terug. Met zo'n 12 West-Brabantse brouwers groot en klein staan we samen in de binnentuin van Klooster Bovendonk.


Het 2e Hoevens Bierfestival staat op 3 augustus in de agenda en belooft gezelliger, smakelijker en dorstiger te worden dan de vorige editie.

12 West-Brabantse brouwers nemen in totaal meer dan 50 bieren mee naar Klooster Bovendonk, waar de binnentuin voor één dag veranderd in een Mekka voor bierliefhebbers.

Naast gearriveerde brouwers zullen ook enkele beginnende brouwerijen aanwezig zijn tijdens het festival waardoor er een mooi palet van smaken, stijlen en soorten aanwezig is. De brouwers worden in de loop van 2019 bekend gemaakt. Houd de website van het festival en Facebook dus in de gaten voor het laatste nieuws.

Openingstijden en entree

De entree voor het bierfestival is gratis, een startpakket kost €12,50 en munten €2,00 per stuk. Uiteraard wordt er niet alleen voor de dorstige mens gezorgd maar ook voor de hongerige mens. Met verschillende foodstands wordt het een echt bourgondisch bierfestival! Het festival begint om 14:00 en eindigt om 23:00. Entreepakketten worden aan de deur verkocht zonder voorverkoop, zorg dus dat je op tijd bent om rijen te vermijden.

Van en naar het bierfestival

Hoeven ligt tussen Etten-Leur en Roosendaal en is prima bereikbaar per auto vanaf de A17 en A58. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt dus pak het OV als dat mogelijk is. Bussen van lijn 311 rijden ieder half uur van Breda, Etten-Leur en Oud Gastel naar Hoeven (Halte Hofstraat).

Overnachten na het festival

We kunnen ons voorstellen dat je na het vullen van je bierkaart geen zin hebt om nog naar huis te rijden. Gelukkig heeft de locatie van het festival óók hotelkamers beschikbaar. Via de website van het festival kan je deze direct reserveren. 

Te drinken bieren & aanwezige brouwerijen

Belgica uit MadeCrow Mountain Craft Brewery uit Essen (België)Brouwerij de Toekomst uit FijnaartGebroeders Roodbaard Brouwerij uit SteenbergenBrouwerij HillDevils uit Wouwse PlantageBrouwerij Laveloos uit RoosendaalBrouwerij de Manskerel uit Breda't Meuleneind uit HoevenNachtbrouwerij uit Dongen

Locatie

Naam: Klooster Bovendonk
Adres:Hofstraat 8
Postcode:4741 AK
Plaats: Hoeven
Website:www.bovendonk.nl/nl/hoevens-speciaalbier-festival
Email:info@bovendonk.nl
Telefoon:+31165507550

Meer evenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.