Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Big Belly Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Big Belly Brewing

Big Belly Brewing is een bierbrouwerij uit Breda (Nederland) die is opgericht in 2016. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Big Belly Brewing header
Big Belly Brewing Company
aethelstan bigbelly

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

 • Ketels te huur

 • Proeflokaal

 • Restaurant

 • Rondleiding

 • Winkel

Biermerken van Big Belly Brewing

Big Belly Brewing heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Big Belly Brewing!
 • Big Belly Æthelstan - Porter - 10%

  Big Belly Brewing's bier, Big Belly Æthelstan, is een krachtige en gedurfde stout met een complex karakter. Big Belly Brewing heeft gebruik gemaakt van maar liefst 10 verschillende soorten mout, waaronder een vleugje geturfde whisky mout, om dit bier zijn diepe en rokerige whiskysmaak te geven, die met name goed tot zijn recht komt wanneer het bier 12 grade is.

  Achtergrond informatie

  ]Big Belly Brewing is in 2016 in Breda opgericht door echte levensgenieters. Ze houden van mooie verhalen, lekker eten en uitgesproken bieren. De missie van Big Belly Brewing is om bieren te creëren die, door het combineren van die drie passies, het leven van andere mensen nét wat meer genot geven. 

  Big Belly Brewing Deze brouwerij staat bekend om de dikke en smaakvolle bieren. Een goed geteste basis ontwikkelen zij verder door het bier een speciaal tintje te geven. Dit doen ze door met bijzondere mouten, verse hoppen, kruiden, fruitsoorten of andere bijzondere ingrediënten toe te voegen. Zo krijgen de brouwers de uitgesproken bieren waar ze trots op zijn. Hierna krijgt ieder bier een eigen legende en verhaal dat passend is bij de bierstijl. Zo maakt Big Belly Brewing bier drinken nog leuker. 

  Mail naar hallo@bigbellybrewing.nl voor meer informatie. 

  Lees ook

  Big Belly Brewing in het nieuws

  Bier van Big Belly Brewing is te drinken tijdens