Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Big Belly Brewing

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Big Belly Brewing

Big Belly Brewing is een bierbrouwerij uit Breda (Nederland) die is opgericht in 2016. Deze brouwerij heeft 1 bier in het assortiment.

Big Belly Brewing header
logo van aethelastan bier
Big Belly Brewing

Gegevens brouwerij

Voorzieningen brouwerij

  • Ketels te huur

  • Proeflokaal

  • Restaurant

  • Rondleiding

  • Winkel

Biermerken van Big Belly Brewing

Big Belly Brewing heeft 1 bier in het assortiment. Ontbreekt er een bier van deze brouwerij?

Voeg nu een bier toe van Big Belly Brewing!
  • Big Belly aethelstan - Porter - 10%

    Verschillende lichte tonen van whisky door de gebruikte mouten. Veel mooie, maar complexe smaken kenmerken deze imperial porter. 

Achtergrond informatie

]Big Belly Brewing is in 2016 in Breda opgericht door echte levensgenieters. Ze houden van mooie verhalen, lekker eten en uitgesproken bieren. De missie van Big Belly Brewing is om bieren te creëren die, door het combineren van die drie passies, het leven van andere mensen nét wat meer genot geven. 

Big Belly Brewing Deze brouwerij staat bekend om de dikke en smaakvolle bieren. Een goed geteste basis ontwikkelen zij verder door het bier een speciaal tintje te geven. Dit doen ze door met bijzondere mouten, verse hoppen, kruiden, fruitsoorten of andere bijzondere ingrediënten toe te voegen. Zo krijgen de brouwers de uitgesproken bieren waar ze trots op zijn. Hierna krijgt ieder bier een eigen legende en verhaal dat passend is bij de bierstijl. Zo maakt Big Belly Brewing bier drinken nog leuker. 

Lees ook

Mail naar hallo@bigbellybrewing.nl voor meer informatie.