Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bierfestival: Hop over de Grens 2021

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bierfestival: Hop over de Grens 2021

Hop over de Grens, waar twee bierlanden elkaar treffen op de grens. Nederlandse en Belgische bierbrouwers zullen hun beste bieren tonen en laten proeven. Midden in het centrum van Baarle-Hertog op het Sint Annaplein.

Bierfestival Hop over de Grens
brouwerij nicolaas bier header
brouwerij Nicolaas logo

Vierde editie van het bierfestival

4de bierfestival ‘Hop over de Grens’ gaat door op 5 september 2021! Op zondag 5 september organiseert Tafelronde 195 Taxandria in Baarle voor de vierde keer het bierfestival Hop over de Grens voor het goede doel. In 2019 werd het recordbedrag van 11.000 euro opgehaald dat werd gedoneerd aan stichting UsherMom. Dit om het onderzoek naar het behandelbaar maken van het Ushersyndroom te steunen.

Het festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte ontmoetingsplaats voor jong en oud. Het is een familie-event met een kids-corner, food corner en maar liefst 7 lokale brouwerijen, waarvan 3 Belgische, 3 Nederlandse en 1 uit Baarle. Ook non-alcoholische dranken zullen aanwezig zijn. 

Ook deze editie weer op meer dan 600 bezoekers gehoopt, zodat het sponsorbedrag kan worden evenaard of verbeterd. Er zijn al meer dan 30 lokale bedrijven die het evenement steunen. Ontdek alles over de brouwerijen, goede doelen en de praktische informatie via onze website: www.hopoverdegrens.eu. De voorverkooptickets kunnen vpor een voordelige prijs besteld worden via https://hopoverdegrens.kooptickets.shop/.

Drie goede doelen

Tijdens deze editie gaat het geld niet naar 1 goed doel, maar 3: Stichting Gijsje Eigenwijsje Stichting Gijsje Eigenwijsje is door de 9-jarige Gijs Baeten opgericht in de laatste fase van zijn leven. Het doel van de stichting is gezinnen van ernstig of ongeneeslijk zieke kinderen een gratis weekje weg aanbieden. Stichting Tess Stichting Tess bezorgt kinderen met een beperking van 4 tot en met 18 jaar een dolfijn- ondersteunende therapie in Curaçao. Stichting De Lotgenoten Stichting de Lotgenoten is opgericht in 2005 door (ex)-kankerpatiënten met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor lotgenoten om hiermee kleinschalige projecten te ondersteunen.      

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen