Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Streekbierfestival Gimmert Gist | Bierfestival in Gemert

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Streekbierfestival Gimmert Gist

Gimmert Gist is een streekbierfestival in Gemert dat in 2023 op 9 juli wordt gehouden. Tijdens dit bierfestival op het Ridderplein kun je bieren proeven van 15 verschillende bierbrouwerijen.

Gimmert Gist Bierfestival 2023
Brouwerij de Gieterij header
Rabauw bier logo

Gimmer Gist 7e editie

Op zondag 9 juli 2023 wordt alweer de zevende editie van het Gimmert Gist Speciaal Bierfestival georganiseerd. Gimmert Gist is een initiatief van een groep enthousiaste bierliefhebbers uit Gemert, in samenwerking met Gij&Ik. De unieke locatie op het Ridderplein in Gemert tegenover een middeleeuws kasteel in combinatie met live muziek en goed eten moet zorgen voor een bruisend festival voor jong en oud.

Om 13.00 uur zullen de eerste vaten door de diverse brouwers aangeslagen worden, waarna er tot 19.00 uur meer dan 80 verschillende bieren geproefd kunnen worden Ook voor de liefhebbers van non-alcoholische drankjes valt er dit jaar genoeg te proeven. Zo presenteren zij voor het eerst: Untamed Kombucha. Deze enthousiaste Gemertse brouwer maakt kombucha met een frisse en lichtzoete smaak. Daarnaast is er ook nog frisdrank en alcoholvrij bier verkrijgbaar. Uiteraard kan er ook gewoon gebruik gemaakt worden van de diverse terrassen aan het Ridderplein. 

Tickets en informatie

Het festivalterrein bezoeken is gratis. Om te proeven kan er een proefglas worden gekocht voor € 10,50 (dagverkoop €12,50). consumptiebonnen €3,- per stuk. Er zullen 15 brouwerijen voor het merendeel uit Zuid-oost Brabant. Andere dranken zijn verkrijgbaar evenals lekkere hapjes. 

Voor meer informatie en tickets bezoek www.gimmertgist.nl.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen