Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Winter Bierfestival Middelburg | Speciaalbier |

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Winter Bierfestival Middelburg

Op 14 en 15 december vindt de 3e editie van het Winter Bierfestival Middelburg plaats! Er zullen diverse nationale en internationale brouwerijen present zijn!

Winter Bier Festival Middelburg

3e Editie van het Winter Bierfestival Middelburg!

Op 14 en 15 december vindt voor de 3e keer het winter bierfestival Middelburg plaats. Een festival wat voor zowel de beginnende als vergevorderde bier(geek) drinker uitermate interessant is om eens een bezoekje aan te brengen! In en rondom de oude graanbeurs staan allerlei tenten opgesteld met heaters alwaarcde brouwers en importeurs hun bieren presenteren.

Op dit festival wat geheel overdekt en in kerstsferen is opgezet vindt men zowel beginnende brouwerijen met brouwers als reeds gevestigde internationale namen. Deze editie is er een samenwerking met Brewdog(GB), Evil Twin(vs), Founders(vs), Bossuwe brewing(Be), Oedipus(NL), Dutch Bargain(NL), Brussels beer project(Be), Ebontree(NL), Baardaap(NL), White Pony (It) Baptist (Be), Stu Mostow (Polen) en een hele coole beergeek bar van Biercafé de Vliegende Hollander.

Alwaar enorm exclusieve bieren te proeven zijn van t vat en fles of blik zoals; The Lost Abbey en zelfs Darkloards uit diverse jaartallen! (Zolang de voorraad strekt!) 

Food

Naast al die mooie bieren is er uiteraard gedacht aan een heerlijke maaltijd, een aparte tent waarbij er diverse Streetfood gerechten als maaltijd gehaald kunnen worden; zilte Zeeuwse friet, spare ribs, kips saté , broodjes Gyros, hamburgers, vegaburgers, echte Duitse worsten van de bbq, mix grill menu's en vele andere gerechtjes. 

Tickets

Een ticket kost €20,- incl. 3 munten en programma boekje , de glazen zijn in bruikleen. Tickets online www.masevents.nl/bierfestival ook verkrijgbaar in Middelburg bij diverse bedrijven zoals de Primera Burger. 

Vr 16:00-23:00

za 14:00-23:00

Biercafé de Vliegende Hollander, welke bekend staat in de regio vanwege hun enorme grote en exclusieve assortiment Is een verlenging van het festival, zij gaan door tot 02:00u. 

(Openings)tijden

Friday 16:00 t/m 23:00
Saturday 14:00 t/m 23:00

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Reactie plaatsen

Reacties worden eerst gekeurd voordat ze zichtbaar zijn.

Zie meer reacties

Zie minder reacties