Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Woerdens Bockbierfestival | Bierfestival met bockbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Woerdens Bockbierfestival (afgelast)

Zondag 10 oktober 2021 zou het 10e Woerdens bockbierfestival worden gehouden. Helaas heeft de organisatie moeten beslissen om het festival een jaar uit te stellen i.v.m. coronamaatregelen.

Woerdens bockbierfestival
Bronckhorster header
Texelse bierbrouwerij

Woerdens Bockbierfestival afgelast

Vanwege de onzekere tijden en nog strenge bepalingen betreft de evenementen in Nederland heeft SPSW besloten om het Woerdens Bockbier Festival toch nog een jaar uit te stellen. Dus editie 2021 komt te vervallen, volgend jaar kan er weer worden genoten van mooie bockbieren.  

Originele aankondiging

Zondag 10 oktober organiseert Stichting Promotie Speciaalbier Woerden (SPSW) voor de 10e keer het Woerdens bockbierfestival. Het festival is door de jaren nauwelijks verandert. Er zijn ongeveer 20 brouwerijen aanwezig met de brouwer of een afgezant van de brouwerij achter de tap, dus het informatieve karakter is zeer hoog. Er wordt geschonken uit proefglazen en er zijn heel veel bockbieren te proeven! Door de aanwezige brouwerijen worden (indien voorradig) ook oudere jaargangen, hout-gerijpte bieren maar ook speciale bockbieren waarvan er maar enkele vaten zijn afgevuld geschonken.

Dit jaar neemt ook elke brouwerij één paradepaardje van de brouwerij mee die naast het bockbier van het vat verkrijgbaar zal zijn dit kunnen dus ook andere type bieren dan bockbier zijn. Deelnemende brouwerijen worden medio juni bekend gemaakt. Vaste deelnemers als de Texelse speciaalbier brouwerij, Eembier, La Chouffe , ‘t IJ, Zuid Hollandse Brouwerij en Bronckhorster zullen zeker aanwezig zijn.  

Eten is natuurlijk ook volop verkrijgbaar. Zo staat er een catering met frietje bockbier stoofvlees, broodje gerookte bockbier ham, broodje bockbierworst, bierbitterballen enz. En er is een Woerdens restaurant aanwezig die een lekker bockbier hapje zal presenteren.  

Het festival is van 13:00 tot 20:00 uur en word gehouden op het Exercitieveld in Woerden (3 minuten lopen vanaf het station).   Entree is dit jaar via voorverkoop van kaartjes (dit in verband met de eventuele Corona regels), hier binnenkort meer info over. Kijk vanaf medio mei op de website www.spsw.nl voor meer informatie hierover.          

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Te drinken bieren

Zie meer merken

Zie minder merken

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl

Cookie instellingen