Inloggen op Mijn Biernet

Geen account? Registreren

Login probleem? Reset je wachtwoord

Delen

Bockbier Fest Bork | Bierfestival met bockbieren

Volgen

Blijf altijd op de hoogte

Bockbier Fest Bork

Bockbier Fest Bork is een Bockbierfestival in Westerbork met 9 bekende brouwerijen. Je kan heerlijke Bockbieren proeven en genieten van bijpassende hapjes. Ook zal er voor gezeligheid worden gezorgd met een DJ en een springkussen voor de kinderen.

Bockbier Fest Westerbork
Grutte Pier brouwerij logo
bockbier fest in westerbork

Bockbier Fest Bork 

Als geen ander weten de mensen uit Westerbork en omgeving hoe zij de bok bij de horens moeten vatten. Een echte bok, die pikken zij er zo uit. De beste ook! Ieder jaar vindt hier namelijk het Bockbier Fest Bork plaats, zo ook dit jaar. 

Beste Bockbier en nog veel meer 

Ook dit jaar strijden de 9 aanwezige brouwerijen voor de titel Beste Bockbier van het Bockbier Fest Bork. Deze titel ontvangen zij van een zeer kundige vakjury en van het publiek! Naast de Bockbieren zijn er ook andere dranken te verkrijgen bij de centrale bar. De lokale horeca zorgt voor de hapjes, DJ JeeWee en zijn sidekick Dries Breien zorgen voor de gezelligheid en om de kinderen te vermaken is er ook een springkussen. 

Entree en munten

Tijdens dit festival is de entree gratis, maar om bier te proeven heb je een proefglas nodig. Dit kun je aanschaffen in combinatie met 3 munten voor €10,-. Munten kosten € 2,50 per stuk en in de voorverkoop € 2,25. Het glas mag je natuurlijk houden.

Aanwezige brouwerijen

Zie meer brouwerijen

Zie minder brouwerijen

Meer bierevenementen

Bekijk alle bierevenementen

Bier, bier en nog eens bier!

Meer bier op Biernet.nl